Masnak is lassabb most OTPnel hitelt felvenni?
Hitelkerelmet 4 hete beadtuk. Ertekbecslo meg azon a heten ki is jott. Azt mondta, óó gyorsan meglesz,porog minden most, szerinte 1 heten belul mehetünk szerződni. Egyszer kellett visszamennunk, mert lemaradt egy aliras valahonnan. Azota hivtam 1x a bankot. Nem kaptak infot arrol, hogy baj lenne, ertesitenek ha megvan a dontes.
Masoktol ugy hallom, hogy nagyon gyorsan lezajlott.
Tapasztalatok? Sima lakashitel
Nekem már megvolt előre az értékbecslés és előzetes hitelbírálat.
Szerdán beadtam a hitelkérelmet, csütörtökön bementem személyesen rákérdezni mikorra lesz meg, péntekre folyósítottak, szombaton megvolt kulcsátadás is.
Utalt rá ügyintéző, hogy telefonnal nem sokra megyünk, be kell menni személyesen ha gyorsítást szeretnénk.
En OTP-rol valtottam Unicreditre, kedvezobb kondiciok miatt, plusz amugy is elegem lett az OTP-bol mar egy ideje, mert az egyik le lehuzosabb bank, ha penz kezelesrol van szo, hiaba vagyok premium ugyfel.
Elozetes hitelbiralat nelkul valtottam, Uninal 7 munkanap alatt lefuttattak a hitelbiralatot, utana heten mentem szerzodni es 3 napon belul utaltak a lakashitelt az eladonak.
Köszönöm a valaszokat!
3as, ez, hogy mukodik amugy? Ha szerzodeskotes napjan a kozjegyzonel is kapunk idopontot, akkor a földhivatal ha meg nyitva lesz oda bemegyunk, es utana vissza kell vinni az erkeztetett peldanyt a bankba? En is szeretnem 1 nap szabival letudni ha ott tartunk majd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!