Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Masnak is lassabb most OTPnel...

Masnak is lassabb most OTPnel hitelt felvenni?

Figyelt kérdés

Hitelkerelmet 4 hete beadtuk. Ertekbecslo meg azon a heten ki is jott. Azt mondta, óó gyorsan meglesz,porog minden most, szerinte 1 heten belul mehetünk szerződni. Egyszer kellett visszamennunk, mert lemaradt egy aliras valahonnan. Azota hivtam 1x a bankot. Nem kaptak infot arrol, hogy baj lenne, ertesitenek ha megvan a dontes.

Masoktol ugy hallom, hogy nagyon gyorsan lezajlott.

Tapasztalatok? Sima lakashitel

2023. júl. 27. 17:52
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem már megvolt előre az értékbecslés és előzetes hitelbírálat.

Szerdán beadtam a hitelkérelmet, csütörtökön bementem személyesen rákérdezni mikorra lesz meg, péntekre folyósítottak, szombaton megvolt kulcsátadás is.

Utalt rá ügyintéző, hogy telefonnal nem sokra megyünk, be kell menni személyesen ha gyorsítást szeretnénk.

2023. júl. 28. 15:11
 2/6 anonim ***** válasza:

En OTP-rol valtottam Unicreditre, kedvezobb kondiciok miatt, plusz amugy is elegem lett az OTP-bol mar egy ideje, mert az egyik le lehuzosabb bank, ha penz kezelesrol van szo, hiaba vagyok premium ugyfel.

Elozetes hitelbiralat nelkul valtottam, Uninal 7 munkanap alatt lefuttattak a hitelbiralatot, utana heten mentem szerzodni es 3 napon belul utaltak a lakashitelt az eladonak.

2023. júl. 28. 16:26
 3/6 anonim ***** válasza:
De persze ehhez az kellett, hogy minden papirt hitelbiralatkor hianytalanul leadtam, illetve a szerzodeskotes napjan el is tudtam intezni mindent meg aznap a kozjegyzonel es a foldhivatalnal. Valamint a szerzodeskoteskor mar vittem az ugyvedi igazolast arrol, hogy az onero kifizetesre kerult.
2023. júl. 28. 16:28
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a valaszokat!

3as, ez, hogy mukodik amugy? Ha szerzodeskotes napjan a kozjegyzonel is kapunk idopontot, akkor a földhivatal ha meg nyitva lesz oda bemegyunk, es utana vissza kell vinni az erkeztetett peldanyt a bankba? En is szeretnem 1 nap szabival letudni ha ott tartunk majd

2023. júl. 28. 21:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom bankonkent mennyire eltero, nekunk csak eleg szkennelve elkuldeni aznap, legalabbis ezt mondta a hitelugyintezonk.
2023. júl. 28. 23:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2023. júl. 29. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!