Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Hol néznétek lakást ezzel az...

Hol néznétek lakást ezzel az életmóddal? Eldugott faluban kertes lakás/ház vagy városban erkélyes lakás.

Figyelt kérdés
Kis kert jó lenne a kutyáknak falun, de onnan messze van minden. Munkahely, boltok. Sportolok rendszeresen, ami otthon nem végezhető és azert is utazgatni kellene. A városban maximum erélyesbe tudnék menni, de életem nem az utazgatással telne el. De a kutyáknak nem lenne kert, de többet tudnék otthon lenni velük. Hagyjak fel a sporttal, mert messze van lehetőség vagy inkább mondjak le a kertről?
2023. júl. 19. 16:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlen kell falura költözni a kertes házért. Minden városban van kertvárosi rész.
2023. júl. 19. 17:11
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Kérdés milyen város, milyen kertes ház. Mert mondjuk Budapesten vannak olyan részek, amik élettelen városiasak, de gyakorlatilag ugyanolyan messze vannak időben a belvárostól, mintha agglomerációban lakna az ember.

Vidéken ahol laktam autóval konkrétan 10 perc a belváros. Tömegközlekedéssel is 15-20.

2023. júl. 19. 17:51
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Kutyák szempontjából sem mindegy, hogy 2 csivavád van, vagy 3 német juhászod.
2023. júl. 19. 17:52
 4/15 A kérdező kommentje:

Nem Budapest. Kertvárosi házra nem lesz pénzem, úgyhogy csak eldugottabb helyen lévő házra lesz vagy erkélyes lakás.

Kutyák kis méretűek, de szeretnek kint lenni. Azért gondoltam a kertesre, mert tudnék velük kint bármikor labdázni.

2023. júl. 19. 20:15
 5/15 anonim ***** válasza:
76%
Csak ház! Nem kell lemondani a sportról és az edzésről. A kertben mindent is lehet csinálni. Sőt egy szobát berendezhetsz konditeremnek is. Egy kis lakásba semmi élettered nem lesz, eg kutyanak se.
2023. júl. 19. 21:25
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Én kistermetű kutyával inkább lakásba mennék, ha meg tudod oldani a napi többszöri sétáltatást.

A kutyafuttatóknál is lehet labdázni, az ingázás és több házimunka (+kert) miatt úgysem fogsz többet labdázni velük a kertben sem.

De kezdj el nézelődni és meglátod mik a lehetőségek, úgyis konkrét ingatlant veszel inkább.

2023. júl. 19. 22:28
 7/15 anonim ***** válasza:
Kezdetben egy németjuhász is kistermetű, aztán jól megnő...
2023. júl. 19. 23:13
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
kertes, ott majd dolgozol eleget, nem kell annyit sportolni járni ;)
2023. júl. 20. 00:06
 9/15 A kérdező kommentje:
Többszöri seta most is van. Volt mar otthoni edző részlegem, de mégsem ugyanaz, mint egy terem. Nem billegni szoktam és van olyan gép, aminek az otthoni változata elég silány, normális meg drága. Hely isr szükséges lenne sok. Van gép, ami a gerincbetegség miatt jobb a teremben. Próbálok város közeli helyen nézni valamit.
2023. júl. 20. 01:10
 10/15 anonim ***** válasza:

Vagy az utazgatással megy el sok idő, vagy a kutyasétàltatással. Egy családi házban is lehet sétáltatni, de ha éppen nincs annyi idő is meg lehet ejteni egy lemozgatást, pisit az udvarban és kész. Kutyával sokkal kényelmesebb. Ezt az időt elveszíted az ingázáson, ha nem találsz városközeli helyet, ami egyébként részemről nem indok. Mindent lehet úgy szervezni, hogy jó legyen. Meló után rögtön edzeni menni és/vagy bevásárolni, majd haza. Ez azért nem olyan élhetetlen egy 15-20 perces ingázással max.

Én lusta ember vagyok. Nem költöznék kutyákkal lakásba, ha nem muszáj.

2023. júl. 20. 06:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!