Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mi a véleményetek Újpest-város...

Mi a véleményetek Újpest-városközpont, Munkásotthon utca, Erzsébet utca és környékéről?

Figyelt kérdés

Albérletet, lakást érdemes itt venni? Közlekedés szempontjából teljesen jó a környék, de nem ismerem ezt a részét Budapestnek.

Mennyire biztonságos, zajos a környék?

2023. júl. 10. 18:37
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én elég jól ismerem, szerintem teljesen OK. (Bár sok olyan véleményt hallottam, hogy az Árpád út másik oldala jobb, de én sem az ottani lakások alaprajza, sem a házak elhelyezkedése, sem a zöldterület, sem az üzletek szempontjából nem értek egyet.)
2023. júl. 10. 19:09
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ott éltem kb. 40 évig. Én szerettem, mert a közlekedés kiváló és minden bolt elérhető pár perc alatt, plusz sok zöldterület is van. Valóban kicsit zajos, de ezt megszoktam. Most kimondottan csendes helyen lakom, valószínűleg eleinte zavarna a zaj, ha visszaköltöznék Újpest-Központba.
2023. júl. 10. 20:14
 3/3 anonim válasza:

Kb. egy fél éve kezdtem járni Újpestre, ott lakik barátnőm. Mint vidéki, soha nem szerettem Pestet, pedig az egyetem alatt laktam Kőbányán és az Örsön is.

Az Erzsébet utca és környéke remek, bármikor lementünk boltba vagy bárhova sok gyerekes és kutyát sétáltató emberekkel találkoztunk. Jó boltok vannak a közelben, sok jó kajálda is, plusz ha meg menne az ember, metróval bárhol ott van. Szimpatikus környék, ajánlom!

Ui.:

Egy posztban láttam, hogy Újpest-Központ metró milyen félelmetes, hát nem. Semmi, teljesen oké.

Örsön voltak fura arcok, de ott se különös, inkább Kőbánya-Alsó volt nekem, ahol hozzám is szóltak 1x-2x.

Na igen, ott a vonat meg minden számomra nyomasztó volt nekem, mint kertesházban felnövő, Örsön is egy kicsit, az állandó metró hangja és közelsége, de Újpesten soha nem éreztem ezt.

jún. 1. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!