Gázak vagyunk, hogy csak egy panellakást tudunk venni?
Igen, szerintem mindenképpen ássátok el magatokat.
Most komolyan... ha nektek jó, akkor mit számít más véleménye?
Mi gyerekkel már nem szerettünk lakásban élni. És? Kismillió másik ember meg szeret. Na bumm.
"Gázak vagyunk,"
Kár volt még gyereket vállalni.
Aki arra épít, gáz-e valami, még messze áll a felnőtt gondolkodástól.
Plusz nem tudom a gyereket is a későbbiekben mennyire fognak cikizni azért, mert egy panelban lakik, ahol nincs külön szülői háló + nappali.
Étkező külön van, de akkor is. Mindketten a férjemmel nagy családi házban nőttünk fel, akik nálunk panelban laktak, emlékszem, hogy erősen szivatva voltak.
Ha annyira jól fizető állásotok van, és gáznak tartod hogy a gyereked nem akar majd semelyik barátját hazavinni, miért nem vetettek kertest?
Nem tudom te melyik Iskolába jártál, de nálunk nem volt ilyen.
Nem azért gáz ez az egész mert gúnyolni fogják, hanem mert nem lesz gyerekkora a gyereketeknek.
Nem tud kimenni az udvarra játszani egy jót csak akkor amikor kedve tartja. Igen van park, de az nem ugyanaz.
Mérnöki Diplomával nem hiszem hogy örökké ott maradtok, de akkor meg nem értem a problèmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!