Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Hogy vehetnék meg egyszer...

Hogy vehetnék meg egyszer hitelből persze olyan lakást/házat, ami felújítandó?

Figyelt kérdés
Kézügyességem nincs és laza izületekkel születtem és már egy nagyobb költözés is úgy megerőltette, hogy már évek óta tartósan fáj? Orvos nem nomdott sok jót. Tudásom nincs járólapozni, parkettázni, ajtót csiszolni, festeni stb. Van, aki az ilyet egyedülálló nőként megoldotta? Ha igen, hogyan?
2023. júl. 17. 16:05
 1/7 anonim ***** válasza:
46%

Akkor előtte nem árt találni egy olyan párt, aki ezermester.

:)

2023. júl. 17. 16:49
 2/7 anonim ***** válasza:
95%

Pénzzel.

Ez a két lehetőség van, vagy gányolsz vele, vagy kifizeted más munkáját.

2023. júl. 17. 16:49
 3/7 anonim ***** válasza:
93%
Erre valók a szakemberek: kőműves, villanyszerelő, szobafestő, burkoló stb.
2023. júl. 17. 17:21
 4/7 anonim ***** válasza:
63%
Ahogy előttem szóló írja. Vagy kifizeted vagy gányolsz.
2023. júl. 17. 18:36
 5/7 anonim ***** válasza:
53%
Én nem egyedülálló nő vagyok, de nagyobb barkács vagyok, mint a férjem. Mindent csinálok, parkettázok, csiszolok, barkácsolok, festek, glettelek, sőt még a konyhát is lejárólapoztam. Ő is csinálgat dolgokat, de bőven van mit, így párhuzamosan haladunk.
2023. júl. 17. 20:38
 6/7 anonim ***** válasza:
53%
nyilván ehhez kell egy beállítottság, én eleve ezermester apuka mellett nőttem fel, nem volt idegen ez számomra. Ha az életben nem láttál még flexet, sarokcsiszolót, dekopírt és sorolhatnám, akkor felejtsd el.
2023. júl. 17. 20:39
 7/7 anonim ***** válasza:
26%

Így nincs értelme, ha egyáltalán nem értesz hozzá, akkor nem tudod megcsinálni. Főleg járólapozást, parkettázást. De ilyenkor általában egy kis villanyszerelésre, csőszerelésre is szükség van.

A régi burkolatokat felszedni, elhordani sem kis munka, ha fizikailag nem bírod, akkor ne állj neki

2023. júl. 17. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!