Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ha ti volnátok a vevők,...

Ha ti volnátok a vevők, mennyit adnátok ezért a házért? Bele számítva hogy szinte teljesen rendbe kell tenni.

Figyelt kérdés
[link]
2023. júl. 13. 17:54
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

17-es vagyok

"Ha ti volnátok a vevők, mennyit adnátok ezért a házért? " Szerintem erre válaszoltam, hogy nekem vevőként mennyit érne, ha a körülményeim adottak lennének a vásárlásra. Nekem annyit érne amit írtam. Az más kérdés, hogy ingatlan vásárlásnál két filozófia van. Totál új, vagy használtat felújítani. Mindkettőnek van előnye. Totál új, mai korszerű anyagok, nem kell alkalmazkodni a meglévő alaphoz stb. Viszont ha ez egy olyan telken történik amiről le kell bontani egy házat más elég sok plusz költség van. Ha üres telekre építed akkor meg a ház elhelyezkedése szar az én szempontjaim alapján. Felújítani meg rizikós, lehetnek vagyis vannak olyan költségek, amik nem voltak láthatóak. ez van, én a régi mellett döntenék, mert a ház utcáját nem tudom megváltoztatni, de minden egyebet igen.

2023. júl. 14. 22:57
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de más is! Az, hogy Te azt írod, hogy "akik itt 10-15 milliókat írnak azoknak elment az eszük" annak nincsen semmi értelme! Hogy bármiféle megjegyzést teszel arra, aki kevesebbet ír, mint amennyit neked érne meg, annak nincs értelme! Nekik ennyit érne meg!
2023. júl. 15. 08:58
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem befolyásolok senkit, mindenki annyiért vesz meg egy adott házat amennyiért akar. De leirom a hátrányokat amiért én felét sem adnám érte. Erre sztem felujitaskor, saját igényeim szerint ramenne legalább 15 - 20 millió. Vegyes falazat!!! , régi tető, régi nyilaszarok , nincs hőszigetelés, villamos rendszer felujitas komolyabb munkák előtt sosem árt, aztán akkor már jön a festés is stb. Kb feleért ha megerne nekem ekkora nyűg és procedúra. Aztan persze aki lat benne lehetőséget és személyesen megnezi az fizethez felőlem 45öt is erte. De Ha engem érdekelne, és Ha ott akarnék venni hazat, nálam ez max a hirdetett összeg fele lenne.
2023. júl. 15. 10:31
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
De egyébként, ahogy a képeken látom tégla patkányos az épület, és a tető síkja nem lóg rajta túl jelentősen. Sok ilyen épületre nem is lehet, a mai korban elvart pl: 10-15 cm (netán több) szigeteléstrarakni , mivel a tégla párkány tetején, ami amúgyis kijebb lóg a falazatnal, ilyen vastagsagokkal van rá esély, hogy tullognank a tető sìkjanal. Adtam már le ilyen házakra arajanlatot ahol ezek végett meg kellett toldani a szarufák hosszát, hogy elferjen rendes vastag szigetelés. Elég horror ára lett.
2023. júl. 15. 10:40
 25/25 anonim ***** válasza:

Aki ezt a házat szépnek nevezi, az mégis mit néz?

Meg hogy jó helyen van???

2023. júl. 19. 10:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!