Ha ti volnátok a vevők, mennyit adnátok ezért a házért? Bele számítva hogy szinte teljesen rendbe kell tenni.
Még valamikor 2009 tájékán ugyanezekkel a paraméterekkel rendelkező ház nagyvárosban, 7-9 millió között mozgott, közel a lakóhelyemhez ez a ház, de borzasztó az ára, aki hirdeti mégis mit gondol, vagy milyen rétegből várja az érdeklődőket? Foglalkozós a ház, évekig nem tarthatja fenn egy kis fűnyírás mellett.
22 millió, mert max annyit tudnék összeszedni.
Mondjuk szerintem az se pofátlan ár amennyiért hirdeti. Miskolcon van. Város. Nem rossz ház.
Én Mezőnyárádon lakok, de itt egy f0s kis felújítandó vályogház kerül 20-25 millióba.
Mezőkövesden aka c1gufalván is 30 lenne egy hasonló ház.
2009be meg tök mindegy mi volt. 14 éve volt. Ne élj a múltban. 2023ban nem fogja neked senki se 2009es árakon adni a házát.
4:
Ott van alul, hogy Miskolcon az átlagár 400 000/nm. Ebben benne van a városközpont és a frissen épített is.
Ez nem nagy ház, tehát emiatt magasabb a nm-ára, de az összes többi jellemzője (felújítandó, város széle, stb.) árcsökkentő tényező.
Ezek alapján a 300 000/nm a felső határ szerintem, amit esetleg megér.
És akkor ezek hirdetési árak, a 400 000, ebből jellemzően akár 30%-ot is engednek mostanság.
Legyen 200-250 000 Ft, nekem nem érne annyit.
Miskolci vagyok. Szép a ház ugyan, de 40+ milliót nem ér meg.
Nagyon, nagyon max 20 millió. Jó helyen van az oké, de mire mindent szetveretsz megint 20 millió minimum...
20 a válaszom. Lehet fel is hívom hogy eladja e annyiért 🤣 bár valószínű nem akarja eladni, csak felrakta hátha van valaki hülye aki megveszi ennyiért...
40 millióért azért már találni szebbet jobbat, vagy 2 panelt venni a belvárosban. Egyikben lakni másikat kiadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!