Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Egyedülálló fiatalként szeretn...

Egyedülálló fiatalként szeretnék egy házat, pénz meg is van rá, de a korszerűsítésekre, már nem lenne pénz, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Munka mellett érdemi munkát nem is tudnék belefektetni mert nincs idő, idősebbek azt mondják hogy elég a lakás is, legyek a szülőkkel még, de 31 évesen már undorodom az 54nm2-es lakástól.

Most olyan házat tudnék amin pár éves a tetőszerkezet, cserép, és nyílászárók le lettek cserélve.

2023. júl. 3. 23:53
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
28%
Lenne pénzed hosszabb távon felújítani? Mert ha igen, akkor vedd meg és apránként csinálgasd munka után, hétvégén, szabi alatt. De csak akkor tégy így, ha nem megy az életed rovására.
2023. júl. 4. 09:05
 12/25 anonim ***** válasza:
47%
Megveszed, majd gyűjtesz pénzt és korszerűsítesz később
2023. júl. 4. 09:50
 13/25 anonim ***** válasza:
73%
Én is így vettem, nem volt konkrétan elkülönítve pénzem felujitásra, de mégis rengeteget haladtam vele 2 év alatt.
2023. júl. 4. 10:09
 14/25 anonim ***** válasza:
Én 25 nm-nek is örülnék, te meg több, mint kétszer akkoráért sopánkodsz. Hálás lehetnél, hogy ilyen fiatalon lehetőséged van egy lakást venni. Egyedülállóként bőven elég az 54 nm, a nagyobbat azt több idő kitakarítani, több bajjal jár.
2023. júl. 5. 16:24
 15/25 A kérdező kommentje:

Azért sopánkodok szavaddal élve, mert nem szívesen fizetnék ki ennyi pénzt, annyi m2-ért amennyi a szülők lakása.

Elég lehet, de családalapításkor már a ház bővítési terve lesz a fejünkben, ami ezelőtt 5-10 évvel sem volt egyszerű, és gondolj bele hogy ott alapot kell ásni, és onnan felépíteni a bővítést...

2023. júl. 10. 20:23
 16/25 anonim ***** válasza:

Akkor tényleg ne vásárolj, ha egy kis bővítésen is előre aggódsz.

Kissé lusta vagy, nem?

2023. júl. 10. 20:42
 17/25 anonim ***** válasza:
10 év múlva lecseréled, és probléma megoldva
2023. júl. 10. 20:53
 18/25 A kérdező kommentje:

Munka mellett Te is meggondolnád hogy mit csinálj hogy dolgozhass is, de a házat is haladjon, két lehetőség van egyedül mocskolsz, szakértelem nélkül, vagy keresel burkolót, gáz-víz-villanyszerelőt és rábízod a melót, és időnként ránézel, és lehet elsírod magad.... Jelenleg amilyen helyzetben van az ország, tele kontárral, ez a legvalószínűbb.

2023. júl. 10. 20:58
 19/25 anonim ***** válasza:
55%

Kérdező, jelenleg 2 házat újítok fel egyedül, az egyik 280 m2-es.

És még félbe van hagyva egy garzon lakás.

És jövőre 50 leszek.

És a hátam mögött van már 4-5 lakás.

Te meg semmit nem csináltál, de előre sajnálod magad.

2023. júl. 10. 21:03
 20/25 A kérdező kommentje:

50 évesen szakképzett vagy egy teljeskörű generálban? Irigyellek akkor, mondom, itt házról van szó, nem lakásról, ahol csak glettelni kell, meg burkolni, festeni.

Szuperhős lehetsz.

2023. júl. 10. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!