Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Örököltem egy kis pénzt,...

Örököltem egy kis pénzt, Budapest melyik részére elég ?

Figyelt kérdés
30 milliót örököltem és szeretném megvenni az első lakásomat, de nem tudom hol tudok ebből venni valamit. Jelenleg albérletben vagyunk a feleségemmel és a 2 éves kislanyommal. Vidéken nőttünk fel de panelban, szóval ez nem akadály. Mely kerületekben érdemes nézelődni? Legalább egy 30-35nm2 es lakásban gondolkodunk.
2023. júl. 3. 18:47
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
87%
Ez sajnos nálunk Bp közelében igaz de egy cigányoktól fertőzött településen is kevés. Vagyis kapsz érte házat/lakást de fel kell újitani. Igy elszálltak az árak.
2023. júl. 3. 19:01
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

XVII kerület kicsit olcsóbb, de a közlekedést ki kell próbálni.

XV. kerület is olcsóbb, esetleg még a IV. ker

2023. júl. 3. 19:03
 3/25 anonim ***** válasza:
54%
A válasz rasszista, de nálunk pl nagyobb lakásra is elég, de nem Bp. A helyzet az, hogy egyre inkább látom, hogy Bp külön boldogabb szabadabb világgá kezd válni, mi is gondolkodunk, hogy elköltözünk. Ahol lakunk ott 30 millióért 3 szobás baromi jó lakást kapsz, de az életkörülményeid Bp-hez képest rosszak lesznek. Miért mondom, hogy kaphatsz egy háromszobás lakást ennyiért (72 m2)? Mert van egy ilyenünk, amit ennyiért árulunk, nem rossz környéken.
2023. júl. 3. 19:07
 4/25 anonim ***** válasza:
28%
Illetve várjatok egy fél évet, addigra az árak jelentősen csökkeni fognak, ahogy a vásárlóknak nem lesz pénze, az eladóknak meg szüksége lesz pénzre. A piac szerintem év vége fel elkezd beszakadni.
2023. júl. 3. 19:08
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
gyerekkel nem költöznék 30-35 m2-es lakásba! Semminek nincs helye, meg ti sem fértek el. 55-60 m3-es min kéne
2023. júl. 3. 19:17
 6/25 A kérdező kommentje:
Az lehet de több pénzünk sajnos nincs.
2023. júl. 3. 19:26
 7/25 anonim ***** válasza:
92%

"A piac szerintem év vége fel elkezd beszakadni."

Hányszor hallottam már ezt az oldal működése alatt, aztán jól beszakadtak az 5-8 milliós panelok 40-50 millióra. Azóta is csak úgy szakadnak.

2023. júl. 3. 19:26
 8/25 anonim ***** válasza:
33%
A fenn említett 3 szobás lakást 2014-ben 4,5 mFt-ért vettem, előtte pár évvel 7 mFt körül mentek. Nem ismertem senkit, nem árveréses lakás, ezek voltak akkor az árak.
2023. júl. 3. 19:31
 9/25 anonim ***** válasza:
71%
Gyorsan megnéztem: tavaly bp-en átlagban 35% volt az emelkedés, év eleje óta viszont stagnál. Ez nem túl biztató. A gazdasági kilátások nem javulnak, így az emelkedés nem indokolt.
2023. júl. 3. 19:36
 10/25 anonim ***** válasza:
0%
Az csak pár pénzes spekulánsnak lesz jó ha beszakad a piac, nem a kérdezőnek, ez ma már apró pénz sajnos. Én sokan vannak így, sőt többen még így sem.
2023. júl. 3. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!