Akik idén már nem tudják eladni a házaikat, meddig akarnak kivárni?
Nevetséges ami ebben az országban megy, nagyon kieső helyen, jogsi és jó állapotú jármű nélkül remete lenne a tulaj, de így is közel 30M ft-ot elmernek kérni a házért, biztos volt vele munka, szép is, de kinek van kedve kocsikázni 30-50km-t a városszéli barkácsboltba ha mondjuk elégetem az utolsó fúrószáramat? Apró dolgok ezek, de hosszútávon megunja az ember.
Városokban is áldatlan állapotok vannak árakat tekintve, megveszi a balek 45-ért de még nincs szigetelve, a tető is 10 éven belül cserére szorul, magyarán csak a telek és az ingatlan négyzetméterét fizettetnék ki, az ingatlan állapota meg harmadlagos lesz...
Egy nagyobb családi ház 30 km-re a várostól, ami fél órás autózás (se), elmondásod szerint is szép, az marhára nem drága 30ért.
Ez egy nagyobb városban lévő másfeles panellakás alja ára.
Fúrószár mondjuk csak akad a helyi vegyesboltban/gazdaboltban.
Ha falun laksz, tartasz otthon mindenből eleget. Igen, még kenyerből is, a fagyasztóban.
Én már elkényelmesedtem a városhoz, ezért semmiképp nem akartam faluba költözni, inkább vettem egy lepukkant házat jó helyen, majd idővel rendberakjuk.
2400 fős település, ahol minden van az már csak a nevében falu... Igazi falu az ahol disznókat, lovakat, kecskéket, libákat, tikokat, nyulakat stb. tartanak. Magadnak termelsz mindent, búzát, kukoricát, krumplit, répát, zöldségeket, stb.
Az hogy beviszed kocsival amit összeszedsz a városi szupermarketba hogy azt egyed, meg körbejár a mozgópékség autója a településen, meg ipari üzemek, a kert közepén a zöldség -és gyümölcstermesztés helyett egy ocsmány vizimedence rontja a látképet az lópikula nem falusi élet. Néhány pénzes nagyvárosi elkezdett felvásárolgatni, de attól még nem lesz falusi, ugyanaz a városi marad. Mert az hogy falu vagy valami falusi, az egy életformát jelent, nem pedig hogy mi vagyon a papírra írva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!