Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Akik idén már nem tudják...

Akik idén már nem tudják eladni a házaikat, meddig akarnak kivárni?

Figyelt kérdés

Nevetséges ami ebben az országban megy, nagyon kieső helyen, jogsi és jó állapotú jármű nélkül remete lenne a tulaj, de így is közel 30M ft-ot elmernek kérni a házért, biztos volt vele munka, szép is, de kinek van kedve kocsikázni 30-50km-t a városszéli barkácsboltba ha mondjuk elégetem az utolsó fúrószáramat? Apró dolgok ezek, de hosszútávon megunja az ember.

Városokban is áldatlan állapotok vannak árakat tekintve, megveszi a balek 45-ért de még nincs szigetelve, a tető is 10 éven belül cserére szorul, magyarán csak a telek és az ingatlan négyzetméterét fizettetnék ki, az ingatlan állapota meg harmadlagos lesz...

2023. jún. 25. 17:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
72%

Egy nagyobb családi ház 30 km-re a várostól, ami fél órás autózás (se), elmondásod szerint is szép, az marhára nem drága 30ért.

Ez egy nagyobb városban lévő másfeles panellakás alja ára.

2023. jún. 26. 09:52
 12/15 mindentudó99 ***** válasza:
70%
Egyébként visszatérve a falusi èletre. Mint ìrtam 2400 fős faluban èlek soha nem kell ilyen apróságokért amit írsz de komolyabb dolgokért se kocsiba üljek hogy átmenjek pl Dunaújvárosba vásárolni barkács dolgokat. Itt minden van helyben csak pénz legyen. Ezért 30 milla itt is egy átlag ház nem 6 milla mint egy pl borsodi zsákfaluban. És már az olcsó házakat vagy tíz ève el lehet felejteni itt is. Nincs már 7 milláért felújítandó Kádárkocka mint régebben. És még így is elkel minden amit árában adnak.
2023. jún. 26. 13:32
 13/15 anonim ***** válasza:
55%

Fúrószár mondjuk csak akad a helyi vegyesboltban/gazdaboltban.

Ha falun laksz, tartasz otthon mindenből eleget. Igen, még kenyerből is, a fagyasztóban.

Én már elkényelmesedtem a városhoz, ezért semmiképp nem akartam faluba költözni, inkább vettem egy lepukkant házat jó helyen, majd idővel rendberakjuk.

2023. jún. 26. 14:55
 14/15 anonim ***** válasza:
50%

2400 fős település, ahol minden van az már csak a nevében falu... Igazi falu az ahol disznókat, lovakat, kecskéket, libákat, tikokat, nyulakat stb. tartanak. Magadnak termelsz mindent, búzát, kukoricát, krumplit, répát, zöldségeket, stb.

Az hogy beviszed kocsival amit összeszedsz a városi szupermarketba hogy azt egyed, meg körbejár a mozgópékség autója a településen, meg ipari üzemek, a kert közepén a zöldség -és gyümölcstermesztés helyett egy ocsmány vizimedence rontja a látképet az lópikula nem falusi élet. Néhány pénzes nagyvárosi elkezdett felvásárolgatni, de attól még nem lesz falusi, ugyanaz a városi marad. Mert az hogy falu vagy valami falusi, az egy életformát jelent, nem pedig hogy mi vagyon a papírra írva!

2023. jún. 26. 23:34
 15/15 mindentudó99 ***** válasza:
#14 Van 140 csirke tyúk liba kacsa vegyesen és nagy kert. Mint sokaknak. De persze nem mimdenkinek.
2023. jún. 27. 02:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!