Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mit szóltok az új csok és...

Mit szóltok az új csok és babaváró szabályokhoz?

Figyelt kérdés

Csokból csak a falusi marad, babaváró csak 30 év alatti nőknek felvehető.

Viszont mindkét támogatás összegét tovább növelik.

Szerintetek mi lesz az ingatlanpiaccal?

2023. jún. 22. 14:03
1 2
 1/13 mindentudó99 ***** válasza:
41%
30 feletti nő is felveheti igazolt terhesség esetén.
2023. jún. 22. 14:04
 2/13 anonim ***** válasza:
69%
Sok cigány kiköltözik a városokból.
2023. jún. 22. 14:17
 3/13 anonim ***** válasza:
96%

Na, jó hogy megmondták a fideszék, hogy ha a "baloldal" nyer, akkor megszorítások lesznek. Ez hányadik adóemelés/állami támogatás megnyírbálás?

Én nem családosként, fiatal dolgozóként kifejezetten örülök, hogy nem öntenek mindenki más nyakába egy rakás pénzt és nekem is lesz lehetőségem egy nem túlfűtött ingatlanpiacon ingatlanhoz jutni.

Annak is örülök, hogy ennek a gigantikus mértékű közpénz pazarlásnak és állami piacmanipulációnak vége van. Annak viszont nem, hogy nem azért vezetik ki, mert belátták hogy értelmetlen, hanem majd azért mert Soros/Brüsszel/NATO/ukránok/háború....

2023. jún. 22. 14:20
 4/13 A kérdező kommentje:
#1 2024 végéig.
2023. jún. 22. 14:30
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Akkor gyorsan szaporodjak, mert lecsúszok a nem ingyen pénzről :D
2023. jún. 22. 14:32
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Remélem addig valaki kedvet kap, hogy lefialjon a varosi házamért 😂
2023. jún. 22. 18:02
 7/13 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem ideje volt. Bár a részletek még nem ismeretesek, lehet a falusi csokot olyan szinten emelik, hogy már ott sem kell majd ingatlant vennie senkinek. :D

Én is azt olvastam egyébként, hogy igazolt terhesség esetén 30+ is felveheti bárki, csak az 5 éves határidős buli él 30 alatt, vagyis hogy igazolt terhesség nélkül is felvehető. Ez egyébként fair rendszernek tűnik, talán kevesebb hülyével és visszaéléssel és azokat sem zárná ki, akik viszonylag későn vállalnak gyereket, mert hát a gyerek attól gyerek. Eddig ugye volt felső korhatár.

Szerintem messzemenő következtetéseket nem lehet levonni addig, amíg nincs pontos kép az új szabályozásokról.

2023. jún. 23. 08:40
 8/13 anonim ***** válasza:
89%

Most,hogy a fidesz elérte,hogy a városokban a panellakások

40-45 milliótól kezdődnek.

Ezután a falvakat akarja a fidesz felárazni,hogy a vidéki putri, ami eddig a kutyának se kellett,az is 40-45 millió kezdődjön.

2023. jún. 23. 12:28
 9/13 anonim ***** válasza:
83%
Az lesz, hogy a városi agglomerációkban is az egekbe emelik az árakat. A "szar" helyeken nem hiszem, hogy lesz változás. 30 év alatt pedig tudjuk melyik réteg fog 3+ gyereket szülni.
2023. jún. 23. 12:35
 10/13 anonim ***** válasza:
12%
Nem 30 alatt kell megszülni a 3+ gyereket, csak már legalább az elsőt, ha valaki több gyereket akar. Ehhez nem kell cigánynak lenni, hogy valaki 30 éves kora előtt szüljön.
2023. jún. 23. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!