Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Van bármilyen hiteltámogatása...

Van bármilyen hiteltámogatása annak, aki nem gyerekes, és nem is lesz neki? Csok, falusi csok, babaváró. Minden csak ezektől hangos. Egy ideig volt zöld hitel, arról lemaradtam. Tájékozatlan vagyok, vagy tényleg nincs semmi? !

Figyelt kérdés

#Ingatlan vásárlás támogatása #Hitel kedvezmény
2023. jan. 2. 15:14
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
50%
Az állam azokat a csoportokat támogatja amelyek kiemelt fontosságúak a társadalom szempontjából. Mivel a magyar kormány koncepciója az hogy magyar gyermekekkel biztosítsa a jövendő népességet az országban ezért a gyermeket nevelő családokat támogatja.
2023. jan. 2. 15:25
 2/18 anonim ***** válasza:
44%
Lópikula hitelt, éljünk, amiből tudunk 😡
2023. jan. 2. 15:27
 3/18 Metionin ***** válasza:
77%
Nincs semmi. Mi éljünk ahol akarunk, de azért dolgozzunk meg fizessünk adót a gyerekesek helyett is.
2023. jan. 2. 15:38
 4/18 anonim ***** válasza:
71%
Ahogy a hármas írja.
2023. jan. 2. 16:13
 5/18 anonim ***** válasza:
87%

3.

Képzeld, 2 gyerekem van, semmilyen támogatást nem kaptam anno és még adót is úgy fizetek, mint te

2023. jan. 2. 16:19
 6/18 Metionin ***** válasza:
81%
5. Ha nem inged, ne vedd magadra. Van, aki pont akkor vállalt gyereket, amikor nem volt ennyi minden vagy a mézesmadzag ellenére is a józan eszére hallgatott és megállt 1 vagy 2 gyereknél. De tény, hogy már régen is sokan a szocpolra és hasonló dolgokra alapoztak, ahogy ma is sokan a jelenleg kapható támogatásokra, aztán ha már megvan a gyerek, akkor mehet a szar egészségügybe és a szar oktatásba, mert arra már nincs keret, csak a mézesmadzagra, hogy szülj, szülj, szülj. Napjainkban sokkal nagyobb a szakadék a gyerekesek és nem gyerekesek vagyis jobban mondva a nem nagycsaládosok között, nekik lassan már mindenre kedvezmény jár, aki meg egész életében gürizik és annyi a bűne, hogy nem vállal 3 gyereket, lakhat albiban 40 éves koráig vagy tovább, ha nincs akkora mákja, hogy a családja lakáshoz segíti.
2023. jan. 2. 16:30
 7/18 anonim ***** válasza:
65%

Gyurcsány alatt neveltem gyereket. Nem kaptam támogatást csak azt a pár forint családi pótlékot. (rohadj meg Feri)

Nekem már felnőttek a gyerekek de nem sírom vissza azt a rendszert.

2023. jan. 2. 16:31
 8/18 anonim ***** válasza:
83%

6.

Mint ismert, sokkal kevesebb gyerek született, akkor hol van az a sok ember, akik a támogatások miatt szültek? Szerintem soknak eleve tervben volt és kihasználták, te otthagytam volna? De ez nem jelenti azt, hogy emiatt szültek volna.

2023. jan. 2. 16:36
 9/18 anonim ***** válasza:
92%

nagyon sok csokos ismerősom van. Koromból adódóan is bele esek a gyerek vállalós időbe. Viszont csak egy olyan családot ismerek akik a kezdetektől fogva 3 gyereket akartak. A többieknél csak 1- vagy 2 gyerek volt tervezve, a kiegészítés 3-ra már a pénzért ment.

5% áfa van. Érd be ennyivel, ez 22% kedvezmény a költségvetésből, hátránya csak generálkivitelezővel tudod igénybe venni. Szóval kb ugyan oda lyukadsz ki végül, mintha saját szervezésbe sok saját munkával építkeztél volna. Egyedül állóként mást nem tudtam igénybe venni, és ~12 milliót spóroltam így. + Időbe léptem és megszereztem a zöld hitelt is.

2023. jan. 2. 17:03
 10/18 anonim ***** válasza:
83%
Vidéken vannak helyek ahol kedvezményesen vehetsz házat vagy telket.
2023. jan. 2. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!