Mennyire problémás/nehéz eladni egy lakást?
Szomszéd árulja a családi házát, szerintem korrekt áron, sőt alkudni is lehet belőle. A környék is jó, Ennek ellenére 1 éve árulja. Rengeteg vevő érdeklődik, rengetegen megnézik, majd eltűnnek. Sok szombatja azzal telik hogy reggeltől estig ott vannak a lakásnézők.
A szomszédom ilyen szerencsétlen csak vagy tényleg ennyire nehéz eladni egy lakást?
Házat most nehezebb a felújítási költségek miatt.
Lakást könnyebb de nem tudom most mi van a szomszédodba,
ház vagy lakás?
Videken, felujjitandot eladtam 2 het alatt, ugy hogy az egesz környék ki volt akadva hogy sokat kértem. Nem kértem sokat, csak sokan még a 10 évvel ezelőtti piacot ismerik.
Ami nem kel el hetek alatt, az vagy tud drága, vagy tul draga a felujjitása, vagy rossz helyen van.
A szomszédod ilyen szerencsétlen, vagy mégiscsak túl van árazva a ház.
Vagy vannak extra hülyeségei, pl. csak sokára költözne ki, vagy haszonélvezet van a lakáson vagy egyebek.
Én is hirdetem kb 2 éve. Nincs vele semmi baj. Fel van újítva (műanyag nyílászárók,új fürdőszoba, parketta a szobákban, szépen kifestve stb tető rendben van). Alacsony a rezsi, városközpont.
A háznézők nem tudnak olvasni.
A hirdetésben is ki van írva, hogy 65nm, és nyári konyha van (csak az udvarról lehet bemenni a konyhába). Telefonon is elmondom ezt még egyszer. Hátha felfogják. Eljönnek, az az első hogy megjegyzik milyen kicsi.
Hát b+ 65nm..mit gondoltál, mekkora?
Hát őőmmmm én 3 gyerekkel jönnék, nekünk kicsiiii öőömmm a képen 3x ekkorának tűnt.
Kint van a konyha jhájjjjj ez nem jó.
Eddig az érdeklődőkből 2 volt aki tudott olvasni, értelmezni, felérte ésszel hogy ez egy kicsi ház. Tetszett is nekik, pont ilyet akartak. Velük mi volt a gond? Pénzük nem volt. Adjam már 5-8 millióval olcsóbban (annyiért cigánysoron se kapnának putrit).
Tehát az a gond, hogy túl sok az agyhalott.
Hol hirdeti?
Képgalériája van?
Korrekten ki van töltve minden adat?
4: Igen, ez igaz, még lehetnek az "extra hülyeségek".:)
Van, akinek elképzelése van a "komoly vevőről2, és aki nem az szerinte, azt elkergeti.:)
Ha árulsz valamit, mutatni kell.
Örülni kell az érdeklődésnek és kiszolgálni információval.
1-20 nézővel el kell tudni adni egy ingatlant!
Aki nem tudja bevállalni az esetlegesen 15-20 nézőt, érdeklődőt, az idegileg nem alkalmas az eladói szerepkörre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!