Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mit csinalnatok ha ilyen...

Mit csinalnatok ha ilyen lehetosegetek lenne?

Figyelt kérdés

Bufet adnank el a balaton parton szinte kozvetlen a parton. Nagyon jo aron mennek mostanaban az ilyen uzletek es erkeztek jo ajanlatok.

Azt szeretnem kerdezni ha mondjuk kaptok erte 70-80 milliot akkor ti mit csinalnatok abbol a penzbol? Vennetek lakasokat, pesten mondjuk csak 1 vagy nagyon max 2( ha leadsz x igenybol) viszont videken akar 3-at is lehetne venni amik teljesen korrekt allapotban vannak es aztan azokat kiadni. Szerintem az a leglogikusabb lepes mivel alapbol videkiek vagyunk. Vagy ne adjuk el hanem adjuk ki a bufet mert hatha feljebb megy meg az ara?

2023. jún. 5. 17:01
1 2
 11/13 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Ha csak nyűg add el. És vegyél lakast kiadásra és kész.
2023. jún. 5. 18:07
 12/13 NTBS ***** válasza:
2 pesti lakás.
2023. jún. 5. 18:37
 13/13 anonim ***** válasza:

Szerintem azt is mérlegelni kell, hogy milyen gyakran tudsz/akarsz a bérlő nyakára járni ellenőrizni. Ha Szombathelyen laksz, de a havi lakbért kp-ben akarod beszedni miközben körbenézel a lakásban, akkor nem célszerű túl messze vásárolni, plána ha Szombathelyen is jól kiadhatók a lakások.

Azt is érdemes mérlegelni, hogy befektetésre mekkora lakást érdemes venni, ki a célközönség. Laktam olyan 5 szobás nagypolgáriban, ahol 7 éve majd 400 ezer forintot szedett be a belvárosban a tulaj a lakóitól (diákok voltunk), átlag 8-10-en laktunk benne mindig. Szerintem ez jó pénz, de macera. Én inkább két kisebbre szavaznék és kijebb jó tömegközlekedéssel, mint egy nagyobbra a belvárosban és lehet nem is a diákokat céloznám, hanem a fiatal párokat, akik legalább néhány évig stabil bérlők jó eséllyel. De ez én vagyok.

Szóval igazából magatokra kellene szabni, ha ilyen jellegű befektetésben gondolkodtok.

2023. jún. 6. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!