Erettsegi utan, amit ebben a tanevben teszek le sikeresen, szeretnek utana elkoltozni, es ez nem legbol kapott. Valoban atgondoltam, es Debrecenbe jarok iskolaba, ott is szeretnek maradni, debbe, es az a kerdesem, hogy milyen lakas lehetosegek allnak elottem, vagy erettsegi utani munkak, fuggetlen a szakkepzes vegzettsegemtol. Pl.: a Volt egyszerben szivesen dolgoznek, mellette a foter kozeleben egy hazban gondoltam. Ott tajt. Valaki esetleg jo tippekkel, hasznos tanacsokkal eltudna latni, hogy ezeket hogyan tudom megvalositani?
Az első arra célzott finoman hogy egy éretségivel kitörölheted.
2019. nov. 6. 20:05
3/5 anonim válasza:
Az érettségin kívül van valamilyen szakmai végzettséged, vagy értesz valamihez?
Mert sokan ebbe buknak bele, hogy van egy értségi és mellette semmilyen szakmai tudás. Aztán jön a meglepi, hogy nem veszik fel sehová mert nem ért semmihez.
2019. nov. 6. 20:48
4/5 anonim válasza:
Ha nappalis vagy és van legalább egy testvéred, aki szintén nappalis és 25 év alatti, akkor a szüleitek vehetnek fel CSOK-ot, hogy egy nagyobb/drágább házba költözzetek. Érdemes lenne olyan házat/lakást venni, amiben elszeparált lakrész van, ez egy nagy előrelépés volna az ingatlanhelyzetetekben. Én ezt csinálnám most a helyetekben.
2019. nov. 6. 21:41
5/5 anonim válasza:
Gondolom,hogy ezt a szülőkkel nem beszélted meg mert akkor nem itt kérdeznél rá, a segítségükkel boldogulnál.
Azt nem írtad,hogy mennyi önerőd van. Amit leírsz abból elképzelni nem tudom,hogy mik a terveid akár a lakás, akár a munka vonatkozásában. Sima eladói állást se tudsz betölteni már érettségivel, mindenhez kell valami képesítés. És a bér közel sincs annyi kezdőként középfokú végzettséggel hogy Te bármi lakásmegoldásban gonodlkodni tudj.
Persze más a helyzet ha rendelkezésedre áll X összeg, bár ha + kölcsön kell hozzá már esélytelen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!