Egy átlagos ember albérlet + rezsivel + kajával egy hónapban mennyivel jön ki?
Budapestről vagy vidékről van szó?
Mert teljesen más árak vannak BP-n, mint Debrecenben, Pécsett, Szegeden vagy esetleg Szekszárdon...
nahát én is Szegeden lakom..
Hát szobád már lehet rezsivel mondjuk 45ért (ez 3 év múlva lesz szerintem 55 is), kaja az kb 35 ezer.
Tehát 3 év múlva 90 ezer lesz a kiadásod + ruha, szórakozás, bérlet stb.
Mivel a bérek is emelkedni fognak, ezért diákmunkával teljes munkaidőben akár nettó 150-160 ezret is kereshetsz majd. Én tavaly havi 120 órával kerestem 110 ezret diákként. Azóta nőttek a diákórabérek, ez így lesz 3 év múlva is.Ebből fizettem a szobabérlést, rezsit, kaját, bérletet, szórakozást, bulikat, de félre tenni csak keveset tudtam havonta.
Szerintem meg fogsz tudni élni belőle egy alap szinten.
most miért pontoztak le?
irigykedtek, hogy diákmunkával részmunkaidőben többet keresek mint ti teljes munkaidőben? :)
Anyukád nincs tisztában a tartási kötelezettségével. 25 éves korig nappalin tanuló gyereket köteles a szülő eltartani - nyilván saját erejéig, de ha most van hol laknod a családi ingatlanban, nyilván nem tehet ki.
Ezt nem tudom, hogy gondolta, pl. ha 18,7 éves leszel mire eljön az érettségi, negyedikben ősszel kitesz a lakásból? Vagy hoogy?
Ha ilyeneket beszél, nem normális. Menj el a Családsegítőbe és kérj tanácsot!
Mivel a bérek is emelkedni fognak, ezért diákmunkával teljes munkaidőben akár nettó 150-160 ezret is kereshetsz majd. Én tavaly havi 120 órával kerestem 110 ezret diákként.
Szerinted ez annyira jónak számít, hogy mindenki irigy rád miatta? Kiszámolva napi 6 óra munkával a 110 ezer elég gyér, a 150 teljes munkaidőre szintén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!