Gyaszhuszar123 kérdése:
Mi a menete egy társasház összevonásának?
Figyelt kérdés
Adott egy 2 szintes családi ház, amit az előző tulaj 2 külön helyrajzi számra tett és társasházként jegyezték be. Mi megvásároltuk az ingatlant és most szeretnénk összevonatni. Mi a pontos menete a folyamatnak? Hova kell mennem először? Milyen iratokra lesz szükségem? Köszönöm mindenki válaszát aki tud segíteni néhány szóval.2023. ápr. 18. 21:59
1/9 anonim válasza:
Szerintem semmi értelme, 2 külön lakásként jobban jársz, főleg a mostani rezsicsökkentett időszakban.
2/9 anonim válasza:
Akkor egyben lesznek számolva a megemelt gáz- és villanyszámlátok majd.
Én átgondolnám.
3/9 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem bele írni, hogy 1 vízóra és 1 villany óra van jelenleg is.
2023. ápr. 18. 22:20
4/9 anonim válasza:
De ezen lehet változtatni, ha két lakás.
Egynél nem.
5/9 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm az ötletet kedves mindenki, de a kérdésemre még nem érkezett válasz. :)
2023. ápr. 18. 22:35
7/9 anonim válasza:
"de a kérdésemre még nem érkezett válasz. :)"
Rosszul tetted fel a kérdést, te a társasházadat akarod megszüntetni.
8/9 anonim válasza:
Elmész egy ügyvédhez, és egy köteg pénzért elindítja neked a megszüntetést.
Azután ha majd jönnek a számlák a sokszoros szorzóval, akkor majd rájössz, hogy miért akartak itt lebeszélni erről.
Akkor az igazi egy őrültség, ha megfelelő lendület is párosul hozzá...
...no meg sok pénzbe is kerüljön!
9/9 A kérdező kommentje:
Mivel mindenki mondja hogy jobb ha így marad, akkor milyen költségekre lehet számítani így? Házadó 2x jön? Meg a szemét díj? Villanyórát újat fognak berakni mert a jelenlegi már "régi" illetve a vízzel és gázzal így mi a helyzet? Kérjem külön a méréseket? Nincs annak plusz költsége?
2023. ápr. 19. 11:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!