Tényleg van ezekre a méregdrága budapesti lakóparkokra kereslet?
Egy bizonyos apróból adódóan érdeklődtem (nem magamnak) egy Budapest-Budaörs határán épülő lakóparkkal kapcsolatban.
60 néhány nm-es lakást árulnak 120+ millió forintért. Plusz parkoló 8-10 millió forint, mert a lakópark körül és járható távolságban nem lesz lehetőség parkolni.
A metró csak busszal érhető el.
Konyha nélkül.
75%-ot kér előre, és 2 év múlva adja át.
Ki vesz egy ilyen pici lakást, ilyen messze a központtól, ilyen sok pénzért?! Ti értitek?
2 évre kamatos kamattal (10% foglaló esetén) 13% az nagyon jó balekhitel konstrukció.
Ha lefele mennek az árak közben, te szopod, ha felfele mennek, te visszakapod a fogalalódat 2x, bagy meg ráfizetsz.
A foglalót nem adják vissza semmilyen körülmények között sem.
Az átadás várható, nem fix. Pontosan nem tudják mikor lesz.
Mi az, hogy "konyha nélkül"?
Ha nincs konyha, akkor az nem lakás.
#2: teso adjad most a pézt, hajjakmeg lakasleszebbűvalamikor.
Ilyenekkel nem szabad szerződni
Budapesten jól ismert kivitelező cég. Több lakóparkot is csináltak már.
Nincs benne konyhabútor, így értettem.
Amúgy most ez szarul hangzik, de ami neked méregdrága, az másnak nem az. És hát egy elég jó szűrő az ár a társadalmi rétegek között és nagyon nem mindegy hol, kik között laksz.
Én Kőbányán élek, hát itt sok a csóró, sok az öreg és cigó is van bőven. Nem az a balhés környék, de valahogy mégsem azok élnek itt akiktől szívesen hallom, hogy jó reggelt szomszéd.
Ráadásul aki ennyiért vesz lakást, az már vesz mellé egy garázst/parkolóhelyet is és nem metrózni fog.
9:
Kőbányán is méregdrágák a lakóparki ingatlanok, akkor is ha lepukkadt putruk vannak mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!