Debrecenben csökkenhetnek a lakásárak?
Szia!
Én egy hónapja töltöttem le az ingatlan.com-ot, elmentettem néhány lakást ami tetszik. Azóta 5 értesítést kaptam, hogy az általam megjelölt lakások ára csökkent. Volt amelyik 2 részletben, 56-49 M-ra csökkent.
Nyílván ez nem teljesen reprezentatív, de én azt érzékelem hogy stagnálás/enyhe csökkenés van.
Nem tökéletes összefoglaló, de irányzéknak megfelelő:
Ahol még most is 5 szálloda épül (köztük a Hilton is), ott a lakhatás árai nem fognak számottevően csökkenni.
25# Mindegyik közelmúltban épült és épülő szálloda államilag megfinanszírozott NER pénztolvajlás, vagy ami még cifrább, szállodának épűlt, de valójában munkásszálló lesz. Debrecenben a turizmus a 0 irányába konvergál. Még az Aranybika se tudott profitot termelni inkább fidesz agymosó iskola lett belőle. A Lyceum hotel a covid óta zárva, a Posta hotel végleg bezárt. Hogy a Hilton meddig fog maradni kérdéses.
A lényege ezeknek a szállodaépítéseknek az ingatlanmutyi és az adófizetők pénzének eltolvajlása.
A fideszes városvezetés értékes ingatlan területhez juttatja az adott NER céget, Debrecenben leginkább a Hunépet, vagy annak valamelyik leányvállalatát, esetleg még a város ingatlanfejlesztő cégének egy bizonyos elnökségi tagját. Majd az állam vissza nem térítendő támogatással fedezi a szálloda építését, amely összegből jó időre fedezve van a szállodát üzemeltető cég pl. a Hilton vesztesége is. Természetesen mindezt az adófizetők állják.
Ha nem lesz CSOK, akkor Debrecenben egy valami veri majd fel az ingatlanárakat mégpedig az irgalmmatlan számú kínai migráns áradat a természetpusztító és ivóvízkészletünket felemésztő akksigyárak üzemeltetői.
26 - Értem.
Tehát mindenki tolvaj, mindenki hülye, csak te vagy a trolibusz.
"Debrecenben a turizmus a 0 irányába konvergál." Ezt mondod te.
Miközben a belvárosban, a Nagyerdőn magyar szót alig hallani.
Valóban, a debreceniek azzal szórakoznak, hogy angolul, németül, szlovákul, lengyelül stb. beszélgetnek egymással. A villamosokon is pl. a NER mondatja be - adófizetői pénzből - angolul az útvonalat, a megállókat.
Világos! A fene a pofájukat!
Az Aranybikát Boros üzemeltette, és eladta a Mathias Corvinus Alapítványnak. Felújításra kerül (ráfér) és újra szálloda lesz belőle! Boros az Óbester Hotelt is eladta. Azt is most újítják fel totálisan. Mivel a Boros József "Borostyán" Medhotele leégett, így irdatlan pénzbe került az egészet újjáépíteni, és ha már megcsinálják, húztak még egy emeletet rá. Biztos hülye ez a Boros, hogy 0 idegenforgalom mellett ezzel szórakozik... A Lyceum Debrecen tulajdona, belső felújítás folyik, így természetes hogy zárva van! Vagy egy 4*-os szállodában te vennél ki szobát, ahol közben a mesterek dolgoznak? A Posta Hotel soha nem létezett!
A Posta a debreceni üdülőjét adta el amit a gk. egyház oktatási célra hasznosít. A Hotel Erdőspuszta már saját állatkertet, látványparkot, vidámparkot, 9-D-s mozit is el tud tartani, de te aggódj csak a Hiltonért!
Igen, épül munkásszálló is, meg lakónegyedek is, mert több 10 ezren fognak munkát vállalni. Szerencsére.
"Debrecenben egy valami veri majd fel az ingatlanárakat mégpedig az irgalmmatlan számú kínai migráns áradat a természetpusztító és ivóvízkészletünket felemésztő akksigyárak üzemeltetői."
Már a csúcson vannak az ingatlanok árai, pedig még nincsenek itt "irgalmatlan számban" a rettegett kínaiak!
Gondolom rengeteg akksigyárat láttál, és nem Toroczkaitól, Schmuck Böskétől, vagy a nagyon szakavatott Mikepércsi Anyáktól hallottál először erről?!
Anno a DEKO egymaga több (ivó) vizet fogyasztott (22 ezer köbméter) mint az egész Déli Ipari Övezet gyárai összesen fogyasztani fognak!
Különben köszönjük a "hiteles" és "hasznos" hozzászólásodat, ne fogd vissza magad a továbbiakban se...
#28 Tőled meg a szokásos ballib reakciót láthattuk amikor a valóság szembe jött veled, mint Ágival a vasajtó.
Bravó!
"Miközben a belvárosban, a Nagyerdőn magyar szót alig hallani."
Ugye... ugye nem gondolod, hogy azok turisták? :) Egyetemisták. Az idegen nyelvű képzést biztosító magyar egyetemek tele vannak külföldiekkel, mert még mindig relatív olcsó a képzés, és egyelőre még kielégítő színvonalú. Ez Debrecen egyetlen versenyképes aspektusa azt leszámítva, hogy a fidesz mutyifővárosa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!