Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Hallottam régebben, hogy...

Kakukjenci kérdése:

Hallottam régebben, hogy kihalás szélén álló falvak megtámogatják az oda költözőket. Működik-e még, vagy minden ingatlan elkelt már?

Figyelt kérdés
Szívesen költöznénk ilyen csendes, nyugodt helyre. Lehet-e még pályázni?

#zsákfalu #önkormányzati támogatás ház vásárlásra
2023. febr. 12. 08:05
 1/6 anonim ***** válasza:
93%
A kihalás szélén álló falvak nem véletlenül állnak a kihalás szélén. És nincs forrásuk semmiféle támogatásra, általában saját önkormányzatuk sincs, a közeli kisváros látja el a feladatokat. Üdv BAZ megyéből.
2023. febr. 12. 09:51
 2/6 anonim ***** válasza:
86%

Ismerosom Dunatetetlenre koltozott talan 7 eve. Ok kaptak parszaz ezer Ft-ot erre.

Mostnem tudom van e ilyen.

2023. febr. 12. 10:00
 3/6 anonim ***** válasza:
88%

vagy minden ingatlan elkelt már?

Inkabb egyre tobb lesz, mert aki csak teheti elhuz onnan.

2023. febr. 12. 10:12
 4/6 A kérdező kommentje:
Régen fizettek, hogy az ingyen házba oda költözz. Annak a válaszát várom aki tudja, h milyen kifejezéssel böngésszek?
2023. febr. 12. 10:27
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
#4: Nincs olyan, hogy ingyen ház. Utoljára talán Olaszországból (vagy Spanyolország?) hallottam ilyet, ott vállalnod kellett, hogy X évig ott laksz. Nálunk biztos, hogy nincs ilyesmi. Telkeket adtak ingyen pár településen, ha vállaltad, hogy építkezel és ott fogsz lakni, de a mai árak mellett őrültség lenne bevállalni.
2023. febr. 12. 11:31
 6/6 anonim ***** válasza:
93%
Általában ingyen telket adtak, vagy valami lerobbant házat kaphatott az akinek volt óvodás vagy általános iskolás gyermeke. A legfőbb cél a faluban lévő ovi, iskola megtartása volt. Én úgy próbálkoznék, hogy a keresőbe beírnám: ingyen telek
2023. febr. 12. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!