Megéri jelenleg társasházban található tárolót vásárolni befektetés gyanánt?
Település, elhelyezkedés, méret...
Számomra érdekes lenne 100 méteren belül egy 5-7m2 területű, utcára nyíló. Akár bérleményként is...
De Nálunk is legalább 100 embert kellene a megvásárláshoz nyilatkoztatni.
4: Attól függ, hol.
Budapesten négyzetméterenként ennyi a bérleti díj.
Mìg 16 százalék körüli kamatokat adnak az állampapírok addig sztem semmilyen ingatlan alapú befektetes nem éri meg. Meg ilsen tároló se sztem. De számold kimennyiert veszed es mennyiért tudod kiadni. De mondjuk egy panel is 40 Misi,kiadod 180 ert , az évi 2 millió korul van, aki 5 százalék hozam. Allampapir kenterbe veri. Persze mindenki saját maga meglátása szerint döntsön
.
4: Attól függ, mekkora és milyen. Négyzetméterár van.
Ha 15 nm a tároló, ahogy a garázs is, és falazott, tűzvédelmi ajtóval zárt, tűzoltórendszerrel, tűzvédelemmel ellátott, teherlift van oda, akkor 40 000 alatt nem nagyon fogsz találni még a Hungárián sem.
De rendszerint 2-8 nm-es tárolók vannak.
A Corvin sétányon és a bulinegyedben pedig ez 5-10 000/nm + közös ktg. az újépítésű házakban.
"tűzvédelmi ajtóval zárt, tűzoltórendszerrel, tűzvédelemmel ellátott, teherlift van oda"
Én társasházban ilyenről még soha nem hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!