Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mit kell csinalni olyan...

Mit kell csinalni olyan esetben,ha vettem egy lakàst,és átvertek?

Figyelt kérdés
Vettem egy lakást,ès pár nap utan kezdödtek a problèmák.Wc-s utan jött fel a viz.Jelenleg alberlök laknak ott,de el kell öket küldenem,Mert Olyan csö és vezetèk problèmák vannak,Ami miatt fel kell törni az Egesz lakasban a csempèt,es teljeskörü felujitas szükseges.Biztosito majd Utolag fizet,de nekem kell elöször kifizetnem a kàrt.A igazsagügyi szakèrtö szerint nem lehet ráhuzni a kárt az eladora,Mert ö sem lakott ott Soha,es Nem Olyan jellegü Ez a problema.Ennyi penzem nincs,hogy ezt a Több millios Kart kifizessem.Mit tegyek?
2023. jan. 19. 13:14
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
A kérdést lezártam ,igen mindenki okos ,én a hülye .Az ügy hála isten megoldódott, az eladó fizet ,már beszéltem Is velük .Aki mostantól mèg ide írogat ,az saját magànak írogat .viszlát !
2023. jan. 19. 15:46
 12/23 anonim ***** válasza:
76%

"ha az elado Se tudott az Egesz hibárol,Akkor Minden felujitasi költeseget egyedul nekem kell vállalni?"

Mert mégis ki a ráknak kellene kifizetnie a felújítás költségét? Az államnak? az előző tulajnak? A szomszédnak? Nem tudom mire akarsz kilyukadni...

2023. jan. 19. 15:47
 13/23 anonim ***** válasza:
85%

"mindenki okos ,én a hülye .Az ügy hála isten megoldódott, az eladó fizet"

Ez a világ legpalimadarabb eladója. Vagy a kérdés kitaláció mert ilyen a világon nincs.

2023. jan. 19. 15:55
 14/23 anonim ***** válasza:
92%

Az cseszne be, ha az eladó felelőssége lenne egy olyan rejtett hiba, amiről ő sem tudhatott legjobb akarata ellenére sem. Akkor inkább ne adjon el senki teljes felújítás előtt ingatlant, mert mi van ha másnap csőtörés van és kitalálja az új tulaj, hogy ezt akkor fizesd ki te? Ne vicceljünk már.

Kérdező, ez 100%-ban téged kell, hogy terheljen. Nyilván láttad az épület állapotán, hogy nem tegnap volt felújítva, és tudnod kell, hogy egy 20-30 éves vízcső el tud repedni bármikor. Nem vert át téged senki.

Azt meg nyilvánvalóan tudjuk, hogy ez az "eladó fizet" egy kamu duma, amit csak azért írtál mert nem úgy alakultak a válaszok ahogy szeretted volna.

2023. jan. 19. 16:21
 15/23 anonim ***** válasza:
88%

#14 kamu kérdés. Vagy legalábbis sok dolog el van hallgatva.

Az meg, hogy hirtelen másfél óra alatt megoldódott a probléma, az ügyvéd és a szakértő soron kívül "ítéletet" hozott, még rá tesz egy lapáttal az inkompetens sztorira.

2023. jan. 19. 18:07
 16/23 anonim ***** válasza:
79%

az ügyvéd elérhetőségét elkérném🤔😎😁

Az átlagosan évekik húzódó pereket megoldja napok alatt... ez egy isten🥳

2023. jan. 19. 19:51
 17/23 anonim ***** válasza:
7%

Legközelebbi lakásvizslatáson kaksizz a budiba egyet, hogy meggyőződj a csatornarendszer üzemképességéről;)

Egy lakás átvételnél a vevő körbejárja az ingatlant és kipróbálja a vett ingatlan részeit...

Mivel albérlőid voltak átvétel után, ők is telefoshatták a lefolyót...

Megfenyegették bizonyára a 80 éves eladó nénit, ez a módi "ezeknél";)

2023. jan. 19. 22:06
 18/23 anonim ***** válasza:
33%

5 év garancia (szavatosság) van a tájékoztatás szerinti állapotra kialkudott árra.

Tehát ha ti 22 millióban egyeztetek meg egy bizonyos állapotú lakásra és kiderül, hogy a lakás nincsen abban az állapotban, akkor az előző tulaj köteles javíttatni vagy árat visszatéríteni. De első sorban javíttatási kötelezettsége van ugyanúgy, ahogy azt a boltban vett dolgoknál megszokhattuk. Legjobb, ha elég neki szólni és intézkedik is. Esetleg még megkérdez egy ügyvédet, hogy valóban az ő kötelessége-e.

2023. jan. 20. 02:12
 19/23 anonim ***** válasza:
4: Nem.
2023. jan. 20. 02:13
 20/23 anonim ***** válasza:
34%

19

Használt holmira-lakásra nincs garancia...nevetséges, ekkora marhaságot már...pfff

2023. jan. 20. 13:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!