Mit kell csinalni olyan esetben,ha vettem egy lakàst,és átvertek?
"ha az elado Se tudott az Egesz hibárol,Akkor Minden felujitasi költeseget egyedul nekem kell vállalni?"
Mert mégis ki a ráknak kellene kifizetnie a felújítás költségét? Az államnak? az előző tulajnak? A szomszédnak? Nem tudom mire akarsz kilyukadni...
"mindenki okos ,én a hülye .Az ügy hála isten megoldódott, az eladó fizet"
Ez a világ legpalimadarabb eladója. Vagy a kérdés kitaláció mert ilyen a világon nincs.
Az cseszne be, ha az eladó felelőssége lenne egy olyan rejtett hiba, amiről ő sem tudhatott legjobb akarata ellenére sem. Akkor inkább ne adjon el senki teljes felújítás előtt ingatlant, mert mi van ha másnap csőtörés van és kitalálja az új tulaj, hogy ezt akkor fizesd ki te? Ne vicceljünk már.
Kérdező, ez 100%-ban téged kell, hogy terheljen. Nyilván láttad az épület állapotán, hogy nem tegnap volt felújítva, és tudnod kell, hogy egy 20-30 éves vízcső el tud repedni bármikor. Nem vert át téged senki.
Azt meg nyilvánvalóan tudjuk, hogy ez az "eladó fizet" egy kamu duma, amit csak azért írtál mert nem úgy alakultak a válaszok ahogy szeretted volna.
#14 kamu kérdés. Vagy legalábbis sok dolog el van hallgatva.
Az meg, hogy hirtelen másfél óra alatt megoldódott a probléma, az ügyvéd és a szakértő soron kívül "ítéletet" hozott, még rá tesz egy lapáttal az inkompetens sztorira.
az ügyvéd elérhetőségét elkérném🤔😎😁
Az átlagosan évekik húzódó pereket megoldja napok alatt... ez egy isten🥳
Legközelebbi lakásvizslatáson kaksizz a budiba egyet, hogy meggyőződj a csatornarendszer üzemképességéről;)
Egy lakás átvételnél a vevő körbejárja az ingatlant és kipróbálja a vett ingatlan részeit...
Mivel albérlőid voltak átvétel után, ők is telefoshatták a lefolyót...
Megfenyegették bizonyára a 80 éves eladó nénit, ez a módi "ezeknél";)
5 év garancia (szavatosság) van a tájékoztatás szerinti állapotra kialkudott árra.
Tehát ha ti 22 millióban egyeztetek meg egy bizonyos állapotú lakásra és kiderül, hogy a lakás nincsen abban az állapotban, akkor az előző tulaj köteles javíttatni vagy árat visszatéríteni. De első sorban javíttatási kötelezettsége van ugyanúgy, ahogy azt a boltban vett dolgoknál megszokhattuk. Legjobb, ha elég neki szólni és intézkedik is. Esetleg még megkérdez egy ügyvédet, hogy valóban az ő kötelessége-e.
19
Használt holmira-lakásra nincs garancia...nevetséges, ekkora marhaságot már...pfff
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!