Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mit kell csinalni olyan...

Mit kell csinalni olyan esetben,ha vettem egy lakàst,és átvertek?

Figyelt kérdés
Vettem egy lakást,ès pár nap utan kezdödtek a problèmák.Wc-s utan jött fel a viz.Jelenleg alberlök laknak ott,de el kell öket küldenem,Mert Olyan csö és vezetèk problèmák vannak,Ami miatt fel kell törni az Egesz lakasban a csempèt,es teljeskörü felujitas szükseges.Biztosito majd Utolag fizet,de nekem kell elöször kifizetnem a kàrt.A igazsagügyi szakèrtö szerint nem lehet ráhuzni a kárt az eladora,Mert ö sem lakott ott Soha,es Nem Olyan jellegü Ez a problema.Ennyi penzem nincs,hogy ezt a Több millios Kart kifizessem.Mit tegyek?
2023. jan. 19. 13:14
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
79%
Tanulj az esetből.
2023. jan. 19. 13:24
 2/23 anonim ***** válasza:
93%

Nem vertek át, ha az eladó sem tudott az amúgy is rejtett hibáról. Olyan anonim kommentelők akiknek fogalmuk sincs a körülményekről, itt neked nem fogják (és nem is tudják) felülbírálni az igazságügyi szakértő kompetenciájában tartozó dolgokat. Ahogy te és az eljáró ügyvéd tudja, hogy mit tartalmazott a szerződés amit aláírtál, és milyen elállásra vonatkozó kikötések voltak benne. Vagy milyen mértékben véd téged a jog, pl. kellékszavatosság kérdésében:

[link]

2023. jan. 19. 13:25
 3/23 anonim ***** válasza:
94%
Hol az átverés? Nagyítóval keresem, de még így sem találom.
2023. jan. 19. 13:35
 4/23 A kérdező kommentje:
Utolso ,ha az elado Se tudott az Egesz hibárol,Akkor Minden felujitasi költeseget egyedul nekem kell vállalni?
2023. jan. 19. 13:37
 5/23 anonim ***** válasza:
81%
Nézd. Az a te bajod, hogy nem nézted át a lakást a megvásárlása előtt. Ha mégis át lett nézve és akkor még jó volt minden, akkor nem az előző tulajdonos tette tönkre. Nyugodtan lehet hisztizni, de semmilyen jogi felelősség nem terheli az előző tulajdonost.
2023. jan. 19. 13:43
 6/23 anonim ***** válasza:
66%
Egyébként az hogy van, hogy néhány napja vetted a lakást, de már albérlők lakják? Ennyi idő alatt el sem lehet intézni a papírmunkát. És honnan tudod, hogy nem a frissen jött albérlőid tették tönkre?
2023. jan. 19. 13:48
 7/23 anonim ***** válasza:
64%

Feltehetöen lakottan vette meg a kérdezö, az albérlök már akkor is ott voltak. Meg gondolom, éppen ezért jóval áron alul kapta.

A kérdésre: itt nincs átverés, te vetted meg ilyen állapotban a lakást, ha elötte nem nézted meg, akkor az a te magánügyed. Az ilyesmi, jhogy a WC el van dugulva, NEM rejtett hiba, ez egyszerü megtekintésnél is észrevehetö

2023. jan. 19. 15:40
 8/23 A kérdező kommentje:
Utolsó 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️rád nincsenek szavak !!!!!
2023. jan. 19. 15:40
 9/23 A kérdező kommentje:
8-as !!!most volt kint a szakértő és leírta hogy rejtett hiba és az eladót terheli az egész!!!!mit néztem volna meg előtte okos ??fel kellett volna törnöm a csempèt???es megnézni a csöveket ??miert irogattok ide könyörgöm tudatlanok????
2023. jan. 19. 15:42
 10/23 anonim ***** válasza:
82%
Ha már voltak albérlők, akkor pláne nem lehet rejtett hiba, hiszen nekik tudniuk kellett a hibáról (ha volt). Ez a történet ezer sebből vérzik, a kérdező idegbaja sem arról árulkodik, hogy nem valami simliségről van szó.
2023. jan. 19. 15:44
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!