Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Egy 40 milliós panel árából...

Egy 40 milliós panel árából mennyit lehet alkudni ?

Figyelt kérdés
2023. jan. 18. 17:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
65%
Pesten? Dehogynem.
2023. jan. 18. 19:15
 12/21 anonim ***** válasza:
17%

Annyiba lehet, hogy kerül, de nem ÉR annyit.

Ha kp-ban fizet, akkor max. 1 millát engednék el. Feltéve, ha persze nem kell kicentizni a bevételt. Szóval pl. az nem egy másik lakás ára lesz. Ha igen, akkor várnék vevőre, nem engednék.

2023. jan. 18. 19:22
 13/21 anonim ***** válasza:
91%

Annyit ér, amennyit a jelenlegi piacon megadnak érte.

Vágom, hogy menő a panelt ekézni, de baromságokat írsz.

2023. jan. 18. 19:25
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
Nen ekézem a panelt, én is laktam abban, nem volt vele gond. Itt fogalmi különbséget az ár-érték arány miatt érdemes tenni. Egy Kínában legyártott, túlárazott teszem azt Nike póló sem ér annyit, mint egy noname póló, mégis akár 10x-ébe is kerül.
2023. jan. 18. 20:12
 15/21 NTBS ***** válasza:
Amennyit az eladó engedd.
2023. jan. 19. 06:52
 16/21 anonim ***** válasza:
68%
14. Ember, az, hogy mi mennyit ér a piac határozza meg. Értem, hogy te nem adnál ennyit érte, de ha megveszed, akkor lesz egy ennyit érő ingatlanod mert a piacon ez az értéke.
2023. jan. 19. 08:20
 17/21 anonim ***** válasza:
65%

#14: mobdjuk a példád szar, mert a panel a kínai noname póló a "lakóparkos" lakás dupla annyiért meg a Nike.

Itt felénk simán 50M felett mennek el a nagyobb lakások.

Van ismerős aki panel garzont vett 36-ért Gazdagréten.

2023. jan. 19. 09:20
 18/21 anonim ***** válasza:
80%

Az, hogy te nem adnál értd 40 milliót, a kutyát nem érdekli. Ennyi a jelenlegi reális értéke, mert el lehet adni ennyiért és van is, aki megveszi.

Mintha azt mondanám, hogy a kolbász értéke csak 200 ft/kiló, mert nekem nem éri meg, én nem is szeretem :D érdekli ez a gyártókat? Ennyi az értéke mert ennyiért is megveszik.

2023. jan. 19. 09:42
 19/21 anonim ***** válasza:
75%

Érdekes hír:

- Megindult az ingatlanárak csökkenése

Megállt a drágulás üteme, egyes lakástípusoknál pedig már elindult a csökkenés is. Budapesten akár 3,5 százalékkal kedvezőbb áron találhatunk téglalakásokat, míg a panelek esetében a csökkenés mértéke eléri a 2,5 százalékot, derült ki az Otthon Centrum elemzéséből.

Link: [link]

- De van még egy cikk is , más forrásbóL:

Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva.

Megállt a drágulás üteme, az egyes lakástípusoknál pedig már elindult a csökkenés is. Budapesten a megelőző negyedévhez képest akár 3,5 százalékkal kedvezőbb áron találhatunk téglalakásokat, míg a panelek esetében a csökkenés mértéke eléri a 2,5 százalékot - derül ki az Otthon Centrum legfrissebb elemzéséből. A trendet a Duna House is megerősíti, az ő felméréseik szerint is több mutató mérséklődést mutat.

Országos átlagban a használt lakások árai 4, a házak árai pedig 5 százalékkal mérséklődtek 2022 III. negyedévéhez képest. A változás a fővárost is elérte, ám meglepő módon nem a házak, hanem a lakások árában érezhető a fordulat

Link: [link]

2023. jan. 19. 16:38
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

"míg a panelek esetében a csökkenés mértéke eléri a 2,5 százalékot"

😂Panel esetén 30 millió helyett megkapod 29,3-ért.

Megéri cikket írni belőle, ahogy tolják is előszeretettel a "beszakad az ingatlanpiac" dumát :D

2023. jan. 19. 17:49
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!