Mi a teendő ha a bejövő légvezeten "kötés" van?
A történet annyi hogy anyumék vásároltak egy lakást vidéken, a padláson megy a méretlen légvezeték, védőcsőben le a villanyórához, namost ezen a két vezetéken megszakitás van pontosan valamilyen műanyag burkolatú kötőelemmel (nem piszkáltam), csak igy ala natur doboz, plomba nélkül, onnan a kötőelemből nem ágazik el sehova más vezeték. Rajz semmi nincs az egészről, az előző tulaj már nem él, csak a gyerekei. Maga az óra amúgy sértetlen minden plomba ok, át is lett iratva de úgy néz ki hanyag módon vették át. Most mi a teendő hogy ne büntessenek meg minket?
Holnap jelezzük a szolgáltatónak, csak most para van hogy mi lesz.
Szerintem az meg áramlopás nyoma, ha most vetted akkor azonnal be kell jelenteni mert ebből azonnali újrakötés lesz...
Sőt minnél előbb egy regszerelőt hívj oda hogy mi legyen vele, Ő mit tanácsol. Többi kommentelő nem érti szerintem miről van szó!
Minnél tovább ülsz rajta annál nagyobb eséllyel a nyakadba varják. Én is vettem így házat, azt mondták ha két héttel később jelentem akkor már nekem annyi.
Nekem a méretlen vezetéken a csőben volt egy kis csupaszítás. Nem volt rákötve semmi, csak csupasz volt 1 ponton a fázis meg a nulla is.
Szerencsére szabványosítást ismerőssel csináltattuk, így csak nevettek rajta, hogy ingyen vételezési pont. Cserélve lett minden mert szabványosítás meg 3 fázis lett bekötve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!