Lehet Budaepsten 10 millió alatt lakható ingatlant találni?
Figyelt kérdés
Sajnos nyomorult 200 ezres tanári bérből élek, erre nem kaphatok nagyobb hitelt. Viszont jelenleg a keresetem nagy részét az albérlet és a rezsi viszi el, már ételre is alig van pénzem.
Szeretnék egy pici saját lakást, nem baj, ha hitelre, nem baj, ha 10 négyzetméter az egész, csak egy kis zuhanyzó, wc, ágy és egy szekrény legyen benne.
Lassan már tényleg azt érzem, hogy rövid időn belül hajléktalan lesz belőlem, ha tovább emelkednek a lakhatási költségek.
25/N
2023. jan. 2. 21:14
11/46 anonim válasza:
Sok szánalmas védi ezt a barom kapitalista rendszert, undorító, hogy egy kisebb keresetű átlagember nem élhet emberi körülmények között a fizetéséből, és sokan ezt a rendszert éltetik...
12/46 anonim válasza:
Igazad van, minden dolgozó embernak járna a tisztességes élethez való fizetés. Normális tanároknak meg több is, a jövő múlik rajtuk.
13/46 anonim válasza:
Van készpénzed, vagy a 10 millió is hitelből menne?
14/46 anonim válasza:
Sok hülye gazdag azt mondja a szegényekre, hogy elisszák a pénzt, azért nincs pénzük egyébre, nagyokosok, itt van a kérdező, aki nem alkoholista, és mégis embertelen körülmények között kell élnie... Erre mit böfögtök?
15/46 anonim válasza:
Önerőd van a hitelhez? Ügyvédet, közjegyzőt ki tudod fizetni?
16/46 A kérdező kommentje:
A 10 millióból 8 lenne hitelből, 2 millióm van félretéve, amit még úgy örököltem.
2023. jan. 2. 21:57
17/46 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy nekem is inni kéne, talán akkor nem lenne ekkora szar az élet :D
2023. jan. 2. 21:58
19/46 anonim válasza:
"védi ezt a barom kapitalista rendszert"
Mondj jobbat!
Olyat ami működik!
20/46 A kérdező kommentje:
"Finanszírozás:
Az ingatlan készpénzzel megvásárolható."
De azért nagyon köszi :)
2023. jan. 2. 22:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!