Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Somogy megye milyen ? Laknátok...

Somogy megye milyen ? Laknátok abban a megyében ? Milyen az élet arrafelé ?

Figyelt kérdés
Ha oda valók vagytok írjátok meg,hogy milyen falu,város . Ha ott laktok akkor írjátok meg,hogy eljönnétek e onnan vagy maradnátok.

2021. dec. 6. 16:37
 1/10 anonim ***** válasza:
50%
Akárhová mész ebben az országban, mindenhol csak bunkó, önző emberekkel találkozol. Tudom, mert laktam már mindenfelé, gondoltam hátha valahol normálisan lehet élni, de mindig csalódás lett a vége. Azután kiköltöztem Horvátországba és kapásból olyan helyre kerültem, ahol normális mindenki. De akárhová mentünk az országban, mindenhol ez volt a helyzet... Sajnos ez a magyar valóság, hogy az embernek ki kell költöznie, ha normális környezetben akar élni.
2021. dec. 6. 18:55
 2/10 A kérdező kommentje:
Akkor nincs mese venni kell egy tanyát ahol nincsenek emberek (itthon) !
2021. dec. 7. 08:31
 3/10 anonim ***** válasza:
32%

Ez az 1-es válaszoló akkora troll. Azt hiszi sok magyar hogy kimegy külföldre aztán nagyon boldog lesz.

Az biztos, hogy szép utakat, rendezettséget fog tapasztalni de a legtöbb nyugatinak esze ágában nem lesz vele mint magyarral bármit is kezdeni.

El kéne fogadnunk ahogy a szózat is mondja: 'ITT ÉLNED, S HALNOD KELL'

Itt kéne fejleszteni és nem menekülni innen. Szuper országunk van, fasza férfiakkal, jó nőkkel, szuper időjárással és nyugodt szép tájjal, városokkal.

Hozzuk ki belőle a maximumot gyerekek !

Csak faszán, csak előre!

2021. dec. 7. 12:27
 4/10 A kérdező kommentje:
Ezen a hármason többet nevettem mint eddig a gyk-s válaszolókon valaha is. talán a politikával kéne kezdeni mert uszít . Miért kéne itt minden magyarnak meghalnia ? Ha a jelenlegi kormányunk támad és ellehetetleníti a legtöbb embert. Miért kéne elfogadni amit a szózat mond ? Több százezer magyar már kint van.
2021. dec. 7. 12:46
 5/10 anonim ***** válasza:
92%
Ja, biztosan troll vagyok, mert éltem már Sopronban, Budapesten, Debrecenben, Kaposváron... Ez volt az a pont, amikor eldöntöttem, hogy kiköltözöm, mert mindenhol ugyanolyan rossz volt. De te biztosan jobban tudod a fotelből, hogy nekem mik az élettapasztalataim.
2021. dec. 7. 14:26
 6/10 anonim ***** válasza:
31%

Jó kérdező ha neked ez a humorod akkor érdekes lelkivilágod lehet.

Ha meg nem tetszik somogy megye miért nem mész ki svájcba vagy mit tudom én melyik dúsgazdag országba? Mit a gyakorin ugatsz?

5-ös ha neked mindenhol rossz volt akkor esetleg veled van a baj, erre nem gondoltál ?

2021. dec. 7. 14:31
 7/10 anonim ***** válasza:
22%
Ha velem lenne baj, akkor horvátoknál sem lenne jobb a közérzetem. Szerintem.
2021. dec. 7. 14:36
 8/10 anonim ***** válasza:
76%
oké 7-es te tökéletes vagy, az összes magyar település meg a pokol maga :).
2021. dec. 7. 14:46
 9/10 A kérdező kommentje:
a 3 pontos gyökérnek mondtam . Nem az elsőnek !
2021. dec. 7. 17:35
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem igazán jött értelmes válasz a kérdésre.

Az ország nyugati részén van, tehát az átlag feletti színvonallal számolj,de semmi többel.

Az északi része (Balaton parti), illetve a kaposvári része az ami élhető. Kaposvár maga rendezett és tiszta, nekem nagyon tetszik. Én siófoki vagyok, Siófokot nem ajánlom. Itt nyáron dugig vagyunk télen meg ki van halva. Akkor inkább Balatonföldvár vagy Balatonboglár-Lelle. Esetleg Tab az ami még élhető. Közel van a parthoz, de el van dugva, ugyhogy nyugodt és olcsó. Beljebb viszont nem mennék. Belső-Somogy Külső-Somoggyal szemben eléggé visszamaradott és szegény. Az utak ott borzalmasak. Munkát a Balatonnál és a Kaposváron fogsz inkább találni. Én mindenképpen a az északi részen keresgetnék, de nem Siófokon.

aug. 27. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!