Ingatlan árcsökkenésről mi a véleményetek? Jó vagy rossz a társadalomnak a relatíve alacsonyabb Ingatlan ár? És miért szerinted?
10: jajjistenem... Mintha nem akarnád látni a valóságot...
A külföldi lakásvásárlókról beszélek! Írek, izraeliek, és más nációk is....
A Marina parton tele van ilyen befektetői lakásokkal az egész telep.
Aztán kiadják bérbe csilliókét....
Budapest nem a Marina partból áll.
A külföldi befektetők száma minimális.
A marina parton csak prostik, meg a futtatóik laknak :D
Egész európa ott akar lakni :D
Az árnövekedés annak is rossz, aki olcsóbból költözne drágába (kisebből nagyobba többnyire), tehát annak is rossz, akinek már van ingatlanja.
Olcsó lakás 20 millió, drága 30 millió. Emelkednek az árak 50%-ot. Olcsó lakás 30 millió, drága lakás 45 millió. Aki olcsóbból költözne drágábba, annak is 5 millióval több különbözetet kell fizetnie a drágább lakásért.
Nézőpont kérdése,hogy melyik ingatlanoknak fog csökkeni az áruk.
A falun lévő házaknak
(nem újjáépítésűekre gondolok)azok biztos ertékállóak
Szóval az energiapazarló,szigeteletlen kádarkockáknak biztos,hogy csökkeni fog az értéke.
Míg a kisebb városi lakásoknak megnő a kereslet.
Én egy olyan cégnél dolgozom,ami külföldi befektetőket hoz ide.
A covidig nagyon szépen ment minden. Amióta a lakásárak elérik Pesten az 1m/nm-t, a befektetők elkezdtek eltűnni. Nem éri meg már nekik itt befektetni. A kiadás nem hoz annyit,és ilyen áron inkább a portugál,görög,spanyol tengerpartközeli helyeket célozzák
Én se vagyok külföldi befektető
Én azon gondolkozom,hogy jövőre eladom a pesti lakásomat és görögországban veszek tengerhez közel egy kis
lakást/apartmant.
A nyugdíjamból pedig szerényen eléldegélek ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!