Megéri házrészt venni közös udvarral?(úgy hogy saját víz,villany,gáz-órája van mindenkinek)Egy rossz szomszéd pokollá teheti az életed?
Naná, hogy pokollá teheti.
Nem véletlen tartja a mondás, hogy közös lónak túrós a háta.
Isten őrizz!!
Még akkor is, ha egy rendes szomszédod van, de ő is eladhatja és aztán jöhet a pokol bármikor, szóval SOHA, NEM ÉRI MEG!!
Nem beszélve arról, hogy el se tudod majd adni..
Egy társasházi lakást azért jobban el tudsz adni, mint egy közös udvarról benyíló házrészt, ahol mondjuk egy rakás cigón kellene keresztül gyalogolnia a bejáratig. A társasházak ajtaja meg általában közvetlenül az utcára nyílik a lépcsőházból, hamarabb és akadálytalanabbul lehet közlekedni meg vannak ott más lakók is, de mégis valahogy szeparáltabb az egész. Meg van közös képviselő is, akihez lehet fordulni.
Úgyhogy szerintem az ingatlanosodnak nincs igaza és nyilvánvaló, hogy csak rád akarja sózni a xart! Igenis rosszabb, mint egy társasházi lakás!
6.: A házrész jogi fogalom. Társasház is lehet gangos, közös udvaros. A gangos házak földszintje ugyanilyen.
Nekem társasházi lakásom van, közös udvar van. Igen, lehet érzékelni a szomszédokat, emiatt a kerben nem szeretek sok időt tölteni. De nem rosszabb, mint a gangos, laktam olyanban is. Azok a szerencsésebb társasházak, ahol nincs gang és a lépcsőházba nyílnak az ajtók, egy emeleten meg nincs sok ajtó. Ott kevésbé zavaró a szomszédok jelenléte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!