Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » …-om kivan az ingatlanossal,...

…-om kivan az ingatlanossal, hagyjuk inkabb a hazvasarlast?

Figyelt kérdés

Már a sokadik manipulatív dolgot csinálja, de a ház meg tökre tetszik, és jó áron lenne (ha a rajta keresztül kialkudott árért megkapnánk). De húzza az időt, folyton személyesen akar találkozni azóta, hogy az alkudozás kezdetét vette olyan dolog miatt, amit mikor nem mentem ebbe bele el tudott mondani fél perc alatt telefonon is.

Nemhív vissza, amikorra ígéri. Félretájékoztatott a ház méreteiről (nagyobbnak hirdette). 5 nappal később adta át az általunk ajánlott árról a tájékoztatást. Volt még más is, de mind olyan, amit zépen az eladóra fogott, meg hogy a mi érdekünkben dolgozik blabla…

Annyira felcseszte az agyam azzal, hogy tegnap óta tudja, hogy mit válaszoltak az ajánlatunkra, de nemárulja el, csak húzza az időt, hogy azon gondolkozom, hogy inkább hagyom az egészet a francba.

Ti mit tennétek? A ház tényleg jó, ha nem lenne az, már rég nem érdekelne.

2022. dec. 15. 21:39
 1/8 anonim ***** válasza:
70%
Én találkoznék vele személyesen, majd a nyakát megfogva a falnak nyomnám, és beszéljen csak, mert ha sokat szórakozik, akkor....
2022. dec. 15. 21:57
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy van még valaki aki ajánlatát várja, de az is lehet hogy simán csak trükkozik, hogy te hidd ezt.
2022. dec. 15. 22:29
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem várt hogy hátha valaki elviszi azért amennyiért hirdetik, és akkor több marad a markában.

Menj oda személyesen és mondjon el mindent.. Vagy beszélj azzal akié a ház.

2022. dec. 15. 22:30
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha megfelelő ez az ingatlan, elviselném. Az ingatlanos megy, a ház viszont marad.
2022. dec. 15. 22:47
 5/8 anonim ***** válasza:
87%
Lehet, hogy van valami ismerőse, vagy ismerősének az ismerőse aki szintén pályázik a házra, és azért húzza az időt és trükközik, hogy ti megunjátok és végül a másik megvehesse. Elég gerinctelen dolog szerintem.
2022. dec. 16. 01:21
 6/8 anonim ***** válasza:
84%

Keresd fel a tulajt, ha tudod. Hrsz., tulajdoni lap.

Én mindig azt csináltam, sosem alkudoztam egy inkompetens emberrel, akinek semmi köze az ingatlanhoz.

2022. dec. 16. 04:02
 7/8 anonim ***** válasza:
67%
A jó ingatlanokat mindig félreteszik a haveroknak az ingatlanosok vagy ha sok érdeklődő van akkor az árakkal manipulálnak. Velem az történt hogy megegyeztem egy árba, 1 hétig eltűnt az ingatlanos majd hívott (azt hittem a szerződéskötés miatt) hogy a tulaj felemelte az ingatlan árát 30%-al.
2022. dec. 16. 11:25
 8/8 anonim válasza:
100%
Az ingatlanos szart se csinál csupán a pénzt húzza le. A lehúzásért dolgozik és ennyi. Saját tapasztalat. Annyi, hogy a komolytalan vevőket elhajtja, de talán van az eladóban is annyi.
2022. dec. 28. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!