…-om kivan az ingatlanossal, hagyjuk inkabb a hazvasarlast?
Már a sokadik manipulatív dolgot csinálja, de a ház meg tökre tetszik, és jó áron lenne (ha a rajta keresztül kialkudott árért megkapnánk). De húzza az időt, folyton személyesen akar találkozni azóta, hogy az alkudozás kezdetét vette olyan dolog miatt, amit mikor nem mentem ebbe bele el tudott mondani fél perc alatt telefonon is.
Nemhív vissza, amikorra ígéri. Félretájékoztatott a ház méreteiről (nagyobbnak hirdette). 5 nappal később adta át az általunk ajánlott árról a tájékoztatást. Volt még más is, de mind olyan, amit zépen az eladóra fogott, meg hogy a mi érdekünkben dolgozik blabla…
Annyira felcseszte az agyam azzal, hogy tegnap óta tudja, hogy mit válaszoltak az ajánlatunkra, de nemárulja el, csak húzza az időt, hogy azon gondolkozom, hogy inkább hagyom az egészet a francba.
Ti mit tennétek? A ház tényleg jó, ha nem lenne az, már rég nem érdekelne.
Szerintem várt hogy hátha valaki elviszi azért amennyiért hirdetik, és akkor több marad a markában.
Menj oda személyesen és mondjon el mindent.. Vagy beszélj azzal akié a ház.
Keresd fel a tulajt, ha tudod. Hrsz., tulajdoni lap.
Én mindig azt csináltam, sosem alkudoztam egy inkompetens emberrel, akinek semmi köze az ingatlanhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!