Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » 50-55 millió Forint körül...

50-55 millió Forint körül szóba jöhet budai oldal, vagy inkább Pest IX., XIII. XIV. kerületen érdemes nézni?

Figyelt kérdés

Legalább 2 szobás lakást keresek.

Azt láttam, hogy 50 milliótól indul a XI. kerületben, de pesti oldalon sem olcsóbbak.

Ezek a függőfolyosós 100 éves lakások kilőve, akkor inkább panellakás.

Ezek tudatában melyik célszerűbb lakhatás szempontból?

Jelenleg home officeban dolgozom, így a munkába járás nem lényeges.

2022. dec. 14. 17:00
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
94%
#20 Szintén tősgyökeres budapesti vagyok, 20 éve élek a kerületben. Ja, hogy neked az kell, hogy elit legyen a környék? Én pont azért szeretem a 11-et, mert megvan benne a budai nyugalom és békesség, viszont nincs benne a budai sznobizmus. Csak egy kulturált, jól élhető, remek közlekedéssel és sok zölddel rendelkező környék, normális emberekkel.
2022. dec. 17. 10:03
 22/25 anonim ***** válasza:
56%

21-es jártál már egyáltalán más kerületekben? És miért írod le homogénnek a kerületet?

Járj már körbe nyitott szemmel. Milyen budai nyugalom és békesség? Milyen sznobizmus?

Totál nem jól látod. 'Normális emberekkel' ....

2022. dec. 17. 11:25
 23/25 anonim ***** válasza:
20-as,akkor Te most hol élsz ahol nincsenek prolik? És csak kérdezem: kit tekintesz prolinak? Mert Te bizonyára ismered a kerület összes lakosát...
2022. dec. 17. 13:50
 24/25 anonim ***** válasza:
94%

#20,22 Már meg ne haragudj, de ezzel a stílussal szerintem te vagy itt a legnagyobb proli. :)

És igen képzeld, jártam és éltem is más kerületekben, sokat sétálok a kutyával, és bringával közlekedem, úgyhogy szerintem elég közel van hozzám a város, nagyon jól ismerem. Látom,hogy milyen, a hibáival is pontosan tisztában vagyok, azt is tudom hogy vannak jobb és rosszabb részek. És szerintem mindent összevetve ez egy nagyon jó kerület, és egyáltalán nem lecsúszott.

Elfogadom ha szerinted az, mert neked csak a Rózsadomb számít jónak, ám legyen. De nem gondolom hogy ilyen stílusban kéne kommunikálnod pusztán azért, mert én elégedett vagyok a hellyel ahol élek.

2022. dec. 17. 14:47
 25/25 anonim ***** válasza:
0%
24es nézzél már körül !
2022. dec. 17. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!