50-55 millió Forint körül szóba jöhet budai oldal, vagy inkább Pest IX., XIII. XIV. kerületen érdemes nézni?
Legalább 2 szobás lakást keresek.
Azt láttam, hogy 50 milliótól indul a XI. kerületben, de pesti oldalon sem olcsóbbak.
Ezek a függőfolyosós 100 éves lakások kilőve, akkor inkább panellakás.
Ezek tudatában melyik célszerűbb lakhatás szempontból?
Jelenleg home officeban dolgozom, így a munkába járás nem lényeges.
Budai panel ebből kijöhet. a XI-ben, vagy a III talán egy leheletnyivel olcsóbb. Ha van egy kis mázlid, akár tégla vagy csúszózsalus is, de ehhez azért tényleg kell egy kis szerencse.
Ha megteheted én mindneképp Budát javaslom. Én éltem már mindkét oldalon, ez alapján mondom, hogy minden sokkal nyuogodtabb itt, több a zöld, jobb a levegő, nagyobb a csend. Egyszerűen nem akkora a rohanás. :) A közlekedés meg a XI-ből zseniális.
Én elengedném a XI-et, túl van árazva. Korrekció lesz. Semmiképpen nem szabad 50-et adni egy 2 szobás panellakásért.
Amiket javaslok:
Óbudai lakótelep ( Szellő, Veder, Raktár, Lajos, Kiskorona, Solymár utcák ) - mind csendes, nyugodt jó környékek
Vizafogó lakótelep ( Párkány utca, Vizafogó utca, Népfürdő utca )
Ezek mind nagyon jók és mindenhol bőven 50 alatt van egy 2 szobás panellakás.
Kelenföldet el kell felejteni, túlárazták.
Albertfalva meg egy vicc!
#12: a Vizafogo es Óbuda pont annyira tulárazott, mint a XI.
Mindig is olcsóbb volt ott a lakas, nem véletlenül.
Kifelé sem különösebben lepusztult, max nem annyira jó az infrastruktúra mint beljebb, meg nem minden panel szigetelt.
Allee, Móricz sem olyan gáz, nekem nincs vele gondom. Kelenföldi pályaudvar régi része valóban nem jó, de az egy nagyon pici terület, és előbb utóbb az is rendben lesz majd.
Én inkább hitelt vettem fel, hogy a kerületben tudjak lakást venni. Pedig a 13-ban ugyan ilyen szintű lakáshoz hitel sem kellett volna. Persze ezért sokan hülyének néznek, de nem tehetek róla, imádom Újbudát. :)
"a XI sokkal rosszabb lett"
Nem lett.
"el kell menni a kelenföldi vasútállomásra. Mindenki tudja miről beszélek, vagy a Móricz, vagy az Allee."
Nem tudj mindenki, miről beszélsz? A pályaudvar környéke mindig is csöves volt ahhoz képest manapság nem para, Móricz meg a többivel meg konkrétan semmi nincsen :D
10 évig éltem a 11-ben és tősgyökeres budapesti vagyok szóval azt hiszem enyhén jobban ismerem a kerületet mint a 11-et imádó prolik.
Ez egy hanyatló gagyi kerület egyedül a sasadi és a gellért hegyi rész elit !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!