Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Jászladányban miért olyan...

Jászladányban miért olyan olcsók az ingatlanok?

Figyelt kérdés
A kozeli falvak varosokhoz kepest nagyon lent vannak az arak. Mitol lehet? Sok a cigany? Egyszer voltam akkor nem lattam egyet sem es egesz rendezett kis falunak tunt. Megeri ott telket venni?

2022. dec. 6. 21:13
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
20: És Jászkarajenő?
2022. dec. 10. 15:37
 22/31 anonim ***** válasza:
Jászkarajenő Pest megye, de az se ajánlott, voltak balhék ott is.
2022. dec. 10. 22:41
 23/31 anonim ***** válasza:
Jászkarajenőn lakik Dombi Pisti , és kedves családja is. Ott is sok c*gány van, de legalább ők nem azok, ha jól tudom.
2022. dec. 11. 11:09
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

Jászberény

Alatyán

Jánoshida

Jászalsószentgyorgy

Újszász

Zagyvarékas

Jászapáti

Jászladány ezeket teljesen ellepték az elmúlt időben.

Ezeket, a településeket kerülni kell.

Másik írány:

Fegyvernek

Tiszabura

Tiszabő

Tiszaderzs

Törökszentmiklós

Kunhegyes

Jászkarajenő is teli van, ráadásul nincs semmi a közelében. Múltkor, áthaladtam rajta. Kis c. gány gyerek mellett szabadon sétált egy kutya, aki a kocsink után futott. Mégcsak, rá sem szólt.

2022. dec. 18. 11:28
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Szászberek van arra, ahol nincs sok.
2022. dec. 18. 11:31
 26/31 A kérdező kommentje:
Nagykoru, Szajol es Toszeg meg jo lehet nem?
2022. dec. 19. 10:10
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

Nagykörű teljesen OK!

Nézd meg ezt a videót!

[link]

Persze ott tuti nem fillérekbe kerülnek az ingatlanok...

2022. dec. 19. 10:14
 28/31 A kérdező kommentje:
Amugy nem veszesen dragak meg.
2022. dec. 20. 19:50
 29/31 anonim ***** válasza:
88%

Nagykörü egy csendes kis falu, mindentől távol. Az oda fele vezető út rettenetes, bár most nagyon nyomják a fidesz propagandát a faluban így van esély, hogy megcsinálják nem sokára. Szoktak lenni jó rendezvények! Kisebbség van de nem vészes.

Szajol, szerintem nem rossz kis város bár annyira nem ismerem.Kisebbség van de nem vészes.

Tószegen most elszálltak az ingatlan árrak. A község lakói azt gondolják, hogy egy nagyváros lakói és 20 milliókért árulnak olyan házakat, amikre egész életében egy petákot nem költöttek. Kisebbség van, de nem vészes.

2022. dec. 23. 12:55
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Mert ott már többségben vannak a zsáváréjjók,és ők az olcsó ingatlanra mennek,ami együtt jár azzal, hogy az összes ház ára lemegy, mert nem tudják eladni, ugyanis értelmes magyar ember nem költözik olyan településre, ahol jóformán többen vannak a zsávárellák
2023. jan. 3. 20:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!