Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Jászladányban miért olyan...

Jászladányban miért olyan olcsók az ingatlanok?

Figyelt kérdés
A kozeli falvak varosokhoz kepest nagyon lent vannak az arak. Mitol lehet? Sok a cigany? Egyszer voltam akkor nem lattam egyet sem es egesz rendezett kis falunak tunt. Megeri ott telket venni?

2022. dec. 6. 21:13
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
90%

10

Mi Szolnokról fent vagyunk 45-50perc alatt az m3-on.

2022. dec. 7. 00:54
 12/31 anonim ***** válasza:
80%
11: És az mióta tömegközlekedés?
2022. dec. 7. 03:45
 13/31 anonim ***** válasza:
80%
11: Ja, és mióta jászsági falu Szolnok?:)
2022. dec. 7. 03:47
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
A Jászságban nőttem fel. Kisér, Ladány brutàl fertőzött. Ha fehér vagy, ott te leszel a kisebbség. Pénzkidobás arrafelé házat venni, főleg, ha nem akarsz ott lakni - szétlopják mindened.
2022. dec. 7. 07:14
 15/31 A kérdező kommentje:
Befekktetesnek vennem vagy hobbikertnek vagyis mindketto.
2022. dec. 7. 08:17
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

14

Már Újszász és Zagyvarékast is ellepték. Nagyon durván

2022. dec. 7. 08:46
 17/31 anonim ***** válasza:
85%

#15: Nos, a leírtak alapján szerintem már te is sejted, hogy ebből nem lesz befektetés... Mármint befektetheted, de...

Azt nevezzük befektetésnek, aminek a célja a profit. Azaz: többet hozzon X év alatt, mintha bankbetétben, kötvényben, stb. tartanád a pénzt.

Egy ilyen helyen lévő ház nem fogja tartani még az értékét sem. Nincs fizetőképes kereslet rá, és szélsőséges esetben még az is lehet, hogy széthordják az éj leple alatt.

A hobbikert... Hmmmm..... A "gyorstermelők" úgy leszedik előtted a termést, mint annak a rendje. Hacsak nem veszed körül atombombabiztos kerítéssel és ötméterenként vérebekkel. Ami ugye irreális.

2022. dec. 7. 09:46
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

17es leìrt mindent.

Ilyen helyen egy ingatlannal max agyvérzést és nettó veszteséget tudsz elérni.

2022. dec. 7. 13:52
 19/31 anonim ***** válasza:
84%

Egy kis "falmelléki" ,de hasznos és megszívlelendő közgazdaság/üzlettan:

- Ahol ELADNI akarnak, onnan MENNI akrnak az emberek,aki ELADNI akar, mert MENNI AKAR onnan, az LEVISZI (kénytelen levinni) az árat hogy legyen valaki , aki megveszi.

- Ahol VENNI akarnak, oda MENNI akarnak az emberek ; aki ott VENNI akar, mert oda AKAR menni lakni, az kénytelen megfizetni AZT az árat, amit kérnek.Ez FELVISZI az árakat-mindíg van , aki többet is ad, csak az övé legyen.

Gondolom a"Jászságból, a Borsodságból a Nógrádságból,Nyírségségből" stb.EL akarnak menni (közlekedés, infrastruktura, meló,pénz stb.) Vasba, Győr-Sopronba pedig - érdekes módon- ODATELEPEDNI szeretnének.

Lehet,hogy az Osztrák bérek vonzzák őket a határ közelébe (Sopron, Kőszeg stb.) ?

Így néz ki, mert a víz mindíg lefele folyik, magyarázattól, rábeszéléstől nem indul felfele.

2022. dec. 7. 17:30
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Az "ördög háromszögének" egyik települése. Jászapáti, Jászladány, Jászkisér magyar embernek élhetetlen lett. Apátin utaztam át egy évvel ezelőtt, hát mit mondjak... pozitív ember vagyok, de ott elment az életkedvem, valahogy annyira nyomasztó volt a hangulata a helynek. Fehér embert alig láttam.
2022. dec. 7. 22:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!