Jászladányban miért olyan olcsók az ingatlanok?
Figyelt kérdés
A kozeli falvak varosokhoz kepest nagyon lent vannak az arak. Mitol lehet? Sok a cigany? Egyszer voltam akkor nem lattam egyet sem es egesz rendezett kis falunak tunt. Megeri ott telket venni?2022. dec. 6. 21:13
2/31 anonim válasza:
ahol manapság még olcsóak az ingatlanok, ott vagy 0 a munkalehetőség több 10 km-es körzetben, vagy sűrűek a C-típusú találkozások, esetleg ezek kombinációja
5/31 anonim válasza:
Az már mediterrán vidék:D
Sok a Lorenzo, Kármenká, Renátó stb...
6/31 anonim válasza:
Én is gondolkodtam ezen. Valószínűleg mint ahogy írták is fent, hogy sok a c típusú ember, és kevés a munkalehetőség. Nem olyan nagy település, és nem túl fejlett. Jászberény meg Szolnok elég messze van tőle.
7/31 anonim válasza:
"A 2011-es népszámlálás során a lakosok 83,9%-a magyarnak, 12,3% cigánynak mondta magát (16% nem nyilatkozott; a kettős identitások miatt a végösszeg nagyobb lehet 100%-nál)." Azóta még magasabb lehet a c lakosság aránya, nem beszélve arról, hogy sokan nem vallották be a cigányságukat.
9/31 anonim válasza:
7.
A nepszamlalás adatait meg lehet szorozni 3mal...
10/31 anonim válasza:
Nekem is tetszik a Jászságban sok ház.
Az van, hogy budapesti vagyok, és mondjuk hétvégi háznak szeretném vagy nyaralónak, de borzasztó oda a tömegközlekedés. 95 km, 3-4 óra háztól házig. Kösz, nem....:(
Hát, szerintem ennyi az oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!