Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Új ingatlanba költözünk. A...

Új ingatlanba költözünk. A birtokbaadási jegyzőkönyvvel is át lehet íratni az E.ON-nál a mérőórákat?

Figyelt kérdés
2022. dec. 2. 22:43
 1/6 anonim ***** válasza:

Igen, de például az mvm-nél tulajdoni lapot is kérnek, amin már széljegyen vagy.

Úgyhogy jobban jársz, ha viszel egy friss tulajdoni lapot.

2022. dec. 2. 23:04
 2/6 anonim ***** válasza:

Az E.ON-nak nagyon jó útmutató van a honlapján, hogy mit kell beadni átíráshoz. A gázhoz azt hiszem bejelentő lap kell csak (saját nyomtatványuk), plusz a birtokbaadádi. Az áramhoz sokmindent kérnek. Tulajdoni lap, vagy adásvétli szerződést, bejelentő lapot, birtokbaadási jegyzőkönyvet, ha nem egyedüli tulajdonos valaki, akkor hozzájárulás a társtulajdonostól, meg nem is tudom még...

És persze a bejelentők legyenek aláírva a régi felhasználó által is, ami részemről így felveti a kérdést, hogy mi a tökömnek a birtokbaadási jgyzk!? De mindegy.

2022. dec. 2. 23:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Eonnál nekem csak csak egy 1 oldalas nyomtatványt kértek plusz egy szerződést.
2022. dec. 3. 08:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Ahogy a 3 as irta.A mérő órákról legyen fénykép.Jobb ha az eladó és vevő is itt van .Van mit aláírni mindkét félnek.Nem rég voltam,2 alkalommal is .
2022. dec. 3. 09:30
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat.

Ahogy néztem az E.ON honlapján a mind a két fél által aláírt és kitöltött nyomtatványt beszkenelve e-mailben is lehet küldeni.

MVM a tullapot is bekérhetik. Letöltöttem a nemhiteles tullapot.

+ kitöltöttem a nyomtatványt. A birtokbaadásit is beszkenelem és nekik is e-mailben elküldöm.

Víz - még nem tudom hogyan lesz.

Internet - még folyamatban.

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Az építkezés nagyon leszivott. Idegileg is. Még egyszer nem vágnék bele. rettegek a hivatali ugyintézéstől.

Ha van még valami amire ügyelni kell, kérlek benneteket írjátok meg.

Köszönöm.

2022. dec. 4. 06:02
 6/6 pappageno válasza:
A lakásbiztosítást megcsinálhatom én.
2022. dec. 6. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!