Új ingatlanba költözünk. A birtokbaadási jegyzőkönyvvel is át lehet íratni az E.ON-nál a mérőórákat?
Igen, de például az mvm-nél tulajdoni lapot is kérnek, amin már széljegyen vagy.
Úgyhogy jobban jársz, ha viszel egy friss tulajdoni lapot.
Az E.ON-nak nagyon jó útmutató van a honlapján, hogy mit kell beadni átíráshoz. A gázhoz azt hiszem bejelentő lap kell csak (saját nyomtatványuk), plusz a birtokbaadádi. Az áramhoz sokmindent kérnek. Tulajdoni lap, vagy adásvétli szerződést, bejelentő lapot, birtokbaadási jegyzőkönyvet, ha nem egyedüli tulajdonos valaki, akkor hozzájárulás a társtulajdonostól, meg nem is tudom még...
És persze a bejelentők legyenek aláírva a régi felhasználó által is, ami részemről így felveti a kérdést, hogy mi a tökömnek a birtokbaadási jgyzk!? De mindegy.
Köszönöm szépen a válaszokat.
Ahogy néztem az E.ON honlapján a mind a két fél által aláírt és kitöltött nyomtatványt beszkenelve e-mailben is lehet küldeni.
MVM a tullapot is bekérhetik. Letöltöttem a nemhiteles tullapot.
+ kitöltöttem a nyomtatványt. A birtokbaadásit is beszkenelem és nekik is e-mailben elküldöm.
Víz - még nem tudom hogyan lesz.
Internet - még folyamatban.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Az építkezés nagyon leszivott. Idegileg is. Még egyszer nem vágnék bele. rettegek a hivatali ugyintézéstől.
Ha van még valami amire ügyelni kell, kérlek benneteket írjátok meg.
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!