Kombikazán beszerelésnél előbb van a műszaki átadás utána csinálják meg az eph jegyzőkönyvet?
Tehát ha nekem volt egy eph amit a kedves vállalkozó széttépet mikor jeleztem, hogy ráz a zuhanyzó fürdéskor ( erre azt mondta csak azért lett eph hogy nekem legyen melegvíz, mellesleg villásdugóval volt bedugva a kazán) és most akar kijönni műszaki átadásra akkor ezzel feltudom jelenteni? Hiszen nekem kárt okozott mivel ott hagyott egy rázó csappal.
Eph-t én külön csináltattam ezek után villanyszerelővel rátette a sárga zöld huzalokat és ezek után már nem rázott
Mivel azt mondta, hogy az eph jegyzőkönyvön szereplő villanyszerelő nem volt kint.
Ez neki nem okirathamisítás?
De volt egy eph amit ő adott de eltépte fentebb említett okokra hivatkozva
. Nekem nem szólt, hogy kell. Én akkor hívtam ki villanyszerelőt mikor megtudom az tudja kiküszöbölni.
Tehát azt értem hogy az EPH nem az ő dolga, de már állítottak ki egyet ( okok fent) amit eltépett és ott hagyott szabálytalanul beüzemelt kazánnal, nem volt a sárga zöld huzal a kazánon és a gázórán se ezekről a képek megvannak.
Amikor én hívtam ki villanyszerelőt akkor ő tájékoztatott arról, hogy szabálytalan a beüzemelés stb
Feltudod jelenti a gázost, mehetsz kamarához, fogyasztóvédelemhez.
EPH tól függetlenül sem szabad ráznia a csapnak. Az EPH most elviszi azt a feszültséget, ami ott van. És bármilyen hiba miatt ismét rázhat.
EPH jegyzőkönyvet villanyszerelő állíthat ki, gázos nem. Ez is szabálytalan(hacsak nincs végzettsége hozzá). Pláne, ha nem az ő neve szerepel rajta. Innentől a villanyszerelő is ludas.
Ugyanez a szituáció már volt itt egyszer 2-3 hónapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!