Erdőt vagy rétet valasszam?
Sziasztok.
Edesapam utan orokoltunk a ket testveremmel tobb ret es erdo besorolasu foldet. A ram eso részről szeretnék lemondani a kiskoru gyermekem javara.
A tesoim eléggé kompromisszum készek igy mondtak hogy dontsem el hogy erdoben vagy retben szeretnem ervenyesiteni a gyermekem tulajdonjogat?
Nem igazan tudom a kulonbseget. Azt tudom hogy szamomra ez eszmei érték, de adott esetben nem tudom hogy melyik besorolasnal van tobb lehetoseg ha esetleg a gyermekem 20 ev mulva valamit akarna kezdeni ezzel a folddel...
Szerintetek melyiket valasszam?
Koszonom ha valaszoltok.
Előbb nézzcutána, milyem kötelezettsegekkel jár egy erdő művelése!
Pl ha illegális favagas és lopás törtenik, a tulajnak ültetési, pótlasi kötelezettsege lehet. És mégcegy csomó dolog...
Koszonom nektek.
Ha esetleg valakinek van meg infója meglatasa,véleménye, szivesen olvasom.
Hát nem tudom mennyire mervado.
Anyukám örökölt egy erdőt (!!) Nem ám kicsi erdőt, rohadt nagyot.
Örültünk hogy de jó, lesz fa meg ha akarok építkezhetünk fa.
Tilos volt kivagni 1 db fát is, sőt ha valaki lopott volna újra kellett volna ültetni. Szóval dísz erdő konkrétan.
Én a rétet választanám szerintem, de nézz utánna ha lehet ügyvéddel.
Nincs olyan, hogy "rét".
Legelő, erdő, szántó..
Legelő a legrosszabb, erdő követi, értékben a szántó a legértékesebb, területtől függően 3-4 millió is lehet hektáronként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!