Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ezek az Etele úti, kelenföldi...

Ezek az Etele úti, kelenföldi 2 szobás panelok megérnek 50 milliót?

Figyelt kérdés

Miért ilyen drága a budai oldal? És a panelprogramos panelok tényleg jobb vételek, mint a hasonló méretben / árban árult 50-60 éves téglalakások?

Óbudát leszámítva Budán nagyon sehol sem olcsó az ingatlan, ott sem olcsó, csak egyensúlyban van talán a pesti oldallal.

Engem kicsit lehangol, hogy egy garzon 40, 2 szobás lakás 50-től indul, határ a csillagos ég.

2 szobás albérlet meg 160-170e ft most már.

2022. nov. 27. 00:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
És a németnél, franciánál hol irják, hogy bérleti jog?
2022. nov. 28. 18:35
 12/16 anonim ***** válasza:
Az angolnál az csak azt jelenti, hogy jelenleg ki van adva a lakás. Ez pl. nincs kiadva: [link]
2022. nov. 28. 18:40
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Eléggé elkanyarodtak a válaszadók én szeretnék pontos választ adni.

A rövid válasz, hogy nem érnek 50 milliót, és ez korrigálni is fog valamelyest.

Az Etele út nyilván egy rehabilitált út lett, 1-es villamossal, új parkokkal, menő plázával, vadonatúj metróval. Tehát nyilván egy nagyon jó lokáció.

Azok a lakások amik szigetelt házban vannak, drágábbak hiszen benne van az árban az 1-3 milliós költség amikbe ez került a tulajdonosoknak.

Ettől függetlenül 50-et egyik se ér. Maximum 48-at és csak az aminek van legalább egy szobája ami a csendes oldalra néz.

Az ún. kövér házak az Etele út déli oldalán meg tele vannak sötétkonyhákkal, azok pedig alapból nem érhetnek ennyit hiába kérnek érte ennyit.

Én Óbudán vettem tavaly lakást és pont emiatt mert a XI. kerület nem tud annyival többet mint Óbuda, sőt. Óbuda sokkal szellősebb kialakítást kapott, Kelenföld nagyon zsúfolt.

Ettől függetlenül itt is nagyon nehéz 40 alatt már olyat találni ami nem a Szentendrei útra néz és normális állapotú.

Mindenképpen Óbudát választanám, mert bár most rossz a vezetése a kerületnek, a potenciálja továbbra is nagy. A II. kerület 'szegénynegyedének' hívom, és ez egy idő után felfogja vinni a színvonalat itt is.

2022. nov. 30. 08:04
 14/16 anonim ***** válasza:
88%

#13: Mi pont a kelenföldi nyomorult kis konyhák miatt vettünk inkább Őrmezőn. Így van egy olyan konyhánk ami világos, és belefér egy nagy étkezőasztal is.

Sokat laktam a 3. kerületben is, Timár u-nál, Flórián környékén, és a Bécsi út mellett is. Nekem az nem jött be, sem közlekedés, sem hangulat szempontból. Onnankíjebb meg már nem akartunk költözni, pont a rossz tömegközlekedés miatt.

A Bogdáni u. felé meg a Filatorigátnál elég lepukkantak is a telepek, a Pók utcai ugyan nagyon szellős és hangulatos, de a közlekedése annak is nagyon rossz.

2022. nov. 30. 08:28
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát 14-es Őrmező azért egy autópályák által körülvett, pályaudvar melletti lakótelep, egyre romló közbiztonsággal, rengetegen írnak róla, hogy már nem a régi.

Óbudát lehet szídni, hogy nincs hangulata stb., de hegyek mellett van, klasszisokkal jobb a levegő mint a 11-ben, és a közbiztonság talán az egyik legjobb az egész városban. Nulla atrocitás éri az embert, valószínűleg mert nincs vasútállomás mint a XI-ben.

Szóval én nem szólnám le a Filatorigát ( ami már megszűnt ), főleg nem a Bogdáni úti részt. Rossz közlekedés sem igaz, mert az Árpád hídi metrómegálló 5-7 perc onnan busszal vagy villamossal, tehát semmivel sincs kintebb mint a kedves 'őrmező' ahol állandó balhékról írnak.

A Pók utcai valóban rossz közlekedésileg, az egy alvóváros csak autósoknak jó. Én sosem értettem a Pók utcai mániát.

2022. nov. 30. 09:34
 16/16 anonim ***** válasza:
#15: nem tudom milyen állandó balhékrol olvasol, de itt lakok 10 éve, semmi attrocitásom nem volt, a parkolóhelyhiányon kívül semmi probléma. nincsenek cigók, a hirhedt intézetes gyerekekkel sem volt még soha "c típusú találkozasom".
2022. nov. 30. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!