Milyen fiatalokat segítő támogatások/segélyek vannak lakás vásárláshoz?
Összerakja az ember az árát, hitelt vesz fel, vagy ott a csók meg a társai.
Nem hinném, hogy egyéb van az átlagnak.
Ha nincs gyerek, nem kaptok pénzt.
De igazából a jelenlegi ingatlanárak mellett a csok meg babaváró és hasonlók is annyira elenyészőek, hogy ha nincs 10-30+ milliós tőkétek, nem is fogtok tudni lépni.
Semmi nincs.
De mondjuk baszhatod a sok gyereket is, hiaba a csok, 20 millaert hol veszel olyan hazat; ami megfelel a csoknak (szigoru szabalyozas van ra, hogy milyen haz lehet!) es amiben elfertek 5en?
Na ugye.
Szoval tokmindegy, ugyanott vagy a sok gyerekkel is.
Pontosabban tuti talalsz valahol, valami putrit ennyiert, de hogy ott munkalehetoseg nem lesz, az is tuti.
Igen, reszben igaz. De van mar valami falusi csok is. Ketlem, hogy az csak ujepitesu lehet.
De persze ennyire melyen mar en se astam bele magam a temaba, igazabol csak annyi lenyeg; hogy itt gyakorin szeretik hangoztatni, mennyi ingyen penz jar a sok gyerek utan...
Ja, jar, de mire eleg.
falusi csok 3 gyerekre 2,2 millió körül van, meg 5 milliós felújítós vissza nem térítendő támogatást lehet rá igénybe venni.
3+3 milliós támogatás is igénybe vehető, de ehhez nem kell 3 gyerekre szerződni elegendő 1 is.
5% áfa. Én csak ezt használtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!