Másik városban vettem ingatlant a gyerekemnek, ő intézett mindent, én csak aláírni mentem a papirokat. Hogyan tudom a rezsit átíratni a nevemre? Ha lehet, nem utaznék még egyszer emiatt. Távfűtés, hideg és melegvíz, villany és gáz. Online megoldható?
Figyelt kérdés
2022. nov. 6. 12:18
11/12 anonim válasza:
Ha van Gáz és MVM 5-6 hónapos csuszással készülj és miután ezt meg csináltad, érdemes felhívni a szolgáltatókat, hogy megkapták vagy sem mert pl nekem a vízesek közölték hogy hiába lehet őket kiválasztani nem használják, küldtek saját nyomtatványt amit vissza kellet küldenem…
12/12 anonim válasza:
8. Oké, ez érthető. Mi úgy vettük, hogy én adtam bele 5 milliót a saját pénzemből, én fizettem minden egyéb költséget (ügyvéd, bútorok, én illetékrészem) kb. 2 millió, a szüleim adtak bele 12 milliót és még kellett felvennem 6 millió lakáshitelt.
De persze ha te egyedül fizetted az egészet, akkor érthető, hogy a magad nevén hagytad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!