Másik városban vettem ingatlant a gyerekemnek, ő intézett mindent, én csak aláírni mentem a papirokat. Hogyan tudom a rezsit átíratni a nevemre? Ha lehet, nem utaznék még egyszer emiatt. Távfűtés, hideg és melegvíz, villany és gáz. Online megoldható?
Figyelt kérdés
2022. nov. 6. 12:18
1/12 anonim válasza:
Hívd fel őket telefonon! Több infót kapsz mint itt.
2/12 anonim válasza:
Ha Biudapest: minden intézhető online. Regisztrálsz mindegyik szolgáltatónál, es ott lehet neki vagy emailben vagy a felületükön keresztül beküldeni az átíráshoz szükséges papírokat
3/12 A kérdező kommentje:
Szeged.
2022. nov. 6. 14:09
6/12 anonim válasza:
De persze ehhez kell, hogy legyen ügyfélkapud.
7/12 anonim válasza:
Hány éves a gyereked? Mi is Szegeden vettünk nekem lakást idén a szüleim segítségével és hasonló volt a sztori, ők csak egyszer jöttek le, amikor az ügyvédnél kellett az ő aláírásuk is, amúgy én intéztem mindent. (A lakás fele az én nevemre, a fele apa nevére került, de az utóbbi csak illeték spórolási okokból, mert a pénz egy része egy másik ingatlan eladásából származott.)
Igaz én már 25 éves vagyok, de az én nevemre került az összes mérőóra, én mentem el azokat is átíratni az összes szolgáltatóhoz és azóta online fizetek minden számlát.
8/12 A kérdező kommentje:
Felnőtt a gyerekem, de nem az ő nevére vettem, csak ő fog benne lakni.
2022. nov. 6. 14:50
10/12 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget! Szuper, akkor nem kell a 21.században egy papirlapért 600 kmt utazni, ez meglepő kishazánkban:D
2022. nov. 6. 14:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!