Budapest 13. kerület a Tahi utca 68/A-ban ki az az ember, aki minden éjjel olyan hangosan hallgatja a tuc-tuc zenéjét, hogy meg lehet zavarodni tőle?
Figyelt kérdés
A Fiastyúk utca 71-ben lakunk az 5. emeleten (szomszéd ház) és a hálószoba falunk szomszédos a Tahi utca 68/A-val. Van ott egy ember, aki minden este 8-tól reggel 7-ig, 8-ig megállás nélkül üvölteti a “zenét”. Konkrétan nem lehet megmaradni mellette még úgy sem, hogy hangszigetelve van a fal. Legszívesebben végig csengetnék az összes lakáson, de nem akarok kitolni az ott lakókkal. Nem tudja valaki, hogy melyik lakásban lakhat ez a tuskó? Szívesen elbeszélgetnék vele…2022. okt. 21. 21:52
1/10 anonim válasza:
Rendorseg. Kijonnek, megkerik hogy hagyja abba, aztan a kovetkezo alkalommal csekket is visznek, es jo sok lesz rairva.
2/10 anonim válasza:
Te tényleg ennyire mamlasz vagy? Hát én becsöngettem volna mindenhova, amíg meg nem találom, de a yardokat biztosan ráhívtam volna.
4/10 anonim válasza:
- csengesd fel az egész házat
- hívd ráuk a rendőrséget
- jegyzőnél indíts birtokvédelmi eljárát
ebben a sorrendben
5/10 anonim válasza:
Munkaügyes troll után jön az ingatlanos troll.
6/10 anonim válasza:
Még jó, hogy bankszámlaszámodat és a kártyakódodat nem adtad meg.
Első kör a rendőrség.
8/10 anonim válasza:
De kár, hogy nem vagyok budapesti... kinyomtatnám a kérdést és bedobmán a Tahi utca 68perában minden postaládába :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!