Ma az emberek hány százaléka él panelben?
Figyelt kérdés
Illetve csúsztatott- és alagútzsalusban?
Egy ingatlanos beszélt arról, hogy itthon van 4 millió lakóingatlan, és a lakosság fele panelben él. A Wiki szerint viszont 788 ezer panel épült, ami kevesebb, mint a 25%-nak képes helyet adni (azt hiszem), főleg, hogy ezek többnyire kis alapterületű lakások és a családosok inkább kertesbe költöznek.
https://www.youtube.com/watch?v=S1xiljMYMuI
2022. okt. 15. 20:37
A kérdező szavazást indított:
10%
15%
20%
30%
40%
50%
50% felett
26 szavazat
1/6 anonim válasza:
Nem a lakosság fele, én úgy tudom hogy elvileg minden 5. ember magyarországon.
2/6 anonim válasza:
Nem, egészen 64 nm-ig (3 szoba) vannak ezek a lakások, 3-4 fő simán lakik bennük, akár több is.
3/6 anonim válasza:
4 szobás (3+1) panel is van, 84 m²-es.
5/6 anonim válasza:
Fele biztos nem, de negyede simán.
És emellé még jön egy legalább ekkora adag akik nem klasszikus panelben élnek, hanem csusztatott zsalusban, egyéb vegyes falú társasházban, dohos gangosházakban, stb.
6/6 anonim válasza:
Én nem csak a peneleket számolnám ide, hanem a hasonló (de azért valamivel jobb) életkörülményeket biztosító csúsztatott és alagútzsalus épületeket. Így az összlakosságnak a 20%-át, Budapesten 50%-át becsülném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!