Szerintetek ezek a lakások -50 méterre a Bécsi úttól- elviselhetetlenül hangosak? Laknátok ilyen helyen?
Éjszaka kb mint egy diszkóban a kamionoktól
Ilyenek a 100milliós panelek :D
Nem vagyok zajérzékeny, laktam már templom mellett, ahol napi 5x harangoztak, laktam olyan házban, ahol egyik oldalon ment a 7-es út, a másik oldalon a vasút, a ház előtt metszették egymást sorompóval, ami csilingelt minden leeresztéskor, nagyjából egy hét után már nem is hallottam.
Ennél a képnél viszont nem derül ki nekem, hogy ez igazából mennyire forgalmas út (nem vagyok ismerős arra), így engem az autók bűze zavarna. De az nagyon!
5-ös vagyok és azt lehagytam, hogy a zajjal, autóbűzzel óhatatlanul találkozol városi környezetben, legyen az főút, vagy szűk kis mellékutca. Talán még jobban, mint a képen láthatóban.
Egyedül talán egy emeletes, de udvari lakásnál nem, de ott meg a lakókat hallod, ha nincs szerencséd.
Én nem laknék,és inkább a levegő miatt,alig lehet lélegezni ebben a városban
inkább kintebb mennék,mint forgalmas helyre.
Ne költözz ide, elviselhetetlen lesz.
Brutál nagy forgalom, éjjel nappal, hétvégén is, szaj, szmog, a ház folyton remeg a kamionforgalomtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!