Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Szerintetek ezek a lakások...

Szerintetek ezek a lakások -50 méterre a Bécsi úttól- elviselhetetlenül hangosak? Laknátok ilyen helyen?

Figyelt kérdés
[link]

2022. okt. 11. 08:06
 1/10 anonim ***** válasza:
Én laknék.
2022. okt. 11. 08:43
 2/10 anonim ***** válasza:
57%
Biztos nem. Mondjuk én jelenleg is egy kis hegy tetején lakok, fákkal körülölelt helyen.
2022. okt. 11. 08:50
 3/10 anonim ***** válasza:
0%

Éjszaka kb mint egy diszkóban a kamionoktól

Ilyenek a 100milliós panelek :D

2022. okt. 11. 08:51
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én utálom a panelt is társasházat is… főút mentén laktam albérletbe amugy még télen nem nagy dolog mert a csukott új ablakok sok zajt felfognak, na de nyáron mikor éjszaka nyitva hagynád az ablakot de futár nyomja a kis mákdarálónak, mennek a buszok, mentők, a hülye b*zigyerek meg itt villog a törött kipufogójával na az rendesen agyzsibbasztó főleg ha gyerek is van…
2022. okt. 11. 10:19
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok zajérzékeny, laktam már templom mellett, ahol napi 5x harangoztak, laktam olyan házban, ahol egyik oldalon ment a 7-es út, a másik oldalon a vasút, a ház előtt metszették egymást sorompóval, ami csilingelt minden leeresztéskor, nagyjából egy hét után már nem is hallottam.

Ennél a képnél viszont nem derül ki nekem, hogy ez igazából mennyire forgalmas út (nem vagyok ismerős arra), így engem az autók bűze zavarna. De az nagyon!

2022. okt. 11. 10:46
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

5-ös vagyok és azt lehagytam, hogy a zajjal, autóbűzzel óhatatlanul találkozol városi környezetben, legyen az főút, vagy szűk kis mellékutca. Talán még jobban, mint a képen láthatóban.

Egyedül talán egy emeletes, de udvari lakásnál nem, de ott meg a lakókat hallod, ha nincs szerencséd.

2022. okt. 11. 10:58
 7/10 anonim ***** válasza:

Én nem laknék,és inkább a levegő miatt,alig lehet lélegezni ebben a városban

inkább kintebb mennék,mint forgalmas helyre.

2022. okt. 11. 11:41
 8/10 anonim ***** válasza:
Én olyan helyen lakom, ahol csak busz jár, de az van, hogy pár percenként és remeg bele a ház. Rohadt zajos új nyílászárók ide vagy oda. Nyitott ablaknál egyenesen halál. Plusz ugye szmogos is mint állat, hacsak tehetem nem vagyok otthon.
2022. okt. 11. 14:17
 9/10 anonim ***** válasza:
Gondolom eléggé, mert a Bécsi út egy részén zajvédő falat építettek az új lakótelep mellé utólag. Nyilván nem dísznek..
2022. okt. 11. 23:08
 10/10 anonim ***** válasza:

Ne költözz ide, elviselhetetlen lesz.

Brutál nagy forgalom, éjjel nappal, hétvégén is, szaj, szmog, a ház folyton remeg a kamionforgalomtól.

2022. okt. 12. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!