Körúton lakó emberek! Mennyire zavaró a villamos és az autók zaja? Tényleg annyira elviselhetetlen?
A József körúton találtam egy lakást, ami nagyon tetszik, a családtagjaim viszont nem annyira szeretnének oda költözni, nyilvánvaló okokból.
A lakás egyébként nem közvetlenül a körútra néz, hanem a Dob utca és a körút találkozásánál van, még a Dob utcában.
Ha esetleg vannak itt olyan emberek, akik a körút ezen részén laknak, el tudnák mondani, hogy mennyire elviselhető/etlen a zaj?
A válaszokat előre is köszönöm.
a Ferenc körúton laktam. Nagynéha nappal, nyitott ablaknál beszélgettem egy szerb határ közelében lakó rokonommal, aki egy idő múlva közölte, hogy hagyjuk a francba ezeket a beszélgetéseket, mert a folyamatos szirénaszó nagyon idegesíti..
..nekem fel sem tűnt..ő viszont ha egy évben egyszer hall szirénát, ha elutazik egy városba.
Jó sűrű az a hely, megszokható.
Nem a körúton, de 2x2 sávos főúton lakom, van villamos, mentő, motor, amit akarsz.... Hát, ez egyénfüggő, de nekem nem sikerült teljesen megszokni.
- nyáron lehetetlen nyitott ablak mellett létezni, a filmeket állandóan vissza kell tekerni, ha villamos jön, mert nem érteni a párbeszédeket.
- Amikor idióta motorosok meg sportkocsival nagyzoló nyikhajok versenyeznek, konkrétan berezonál az ablak.
- A villamos a legkisebb probléma, az autók zaja és a kosz, ami a közlekedéssel jár, sokkal idegesítőbb. Letörölgeted az erkélyen a széket, egy óra múlva már fekete a koromtól.
Így visszagondolva soha nem költöznéz forgalmas helyre. A közlekedése kiváló, minden van a közelben, ráadásul egy szép, nívós, újépítésű társasház, de az állandó kosz és zaj mindent tönkretesz. Ha ehhez még hozzávesszük azt, hogy a körúton mindenütt nyáladzó drogosok, fosban fetrengő hajléktalanok meg perverz tekintetű pederaszták vannak, akkor kijelenthető, hogy a legélhetetlenebb, legundorítóbb helyek egyike.
Alváshoz kell egy belső szoba.
Zavaró, igen, nappal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!