Rá fogok kényszerülni, hogy eladjam a lakásom?
Egy 45 m2-es panelem van, sajnos nem szigetelt, távhős. Eddig nagyon alacsony volt a rezsi, szeptemberben is 4e Ft volt a fűtés 22 fokra. Nem hiszem, ezen az egyre rövidebb télen több lenne modndjuk mint 15. A nyílászárók, fűtőtestek cserélve lettek az enyémben és sok más lakásban is. Olvasom, hogy kis lakásnak viszont cska a 40 m2 alatti alapterületű ingatlanok minősülnek. AKinek ettől nagyobb van és nincs leszigetelve, az a közeljövőben rákényszerül, hogy eladja?
Meg akarja venni a szomszéd 3 lakást, közben azt kérdezi, hogy el kell-e adnia a mostanit, mert nem minősül kicsinek? A 45 nm panel? Attól lentebb nem nagyon van...
Plusz ez az egybenyitós történet, aha :D megnézném ki akar 200 nmen együtt lakni anyósékkal :D tipikus katasztrófa ötlet amiből menekül a gyerek.
21: nem te vagy a legélesebb kés a fiókban, az egyértelmű.
Garzon fogalmát ismered? 30-35 m3-es, egyszermélyes lakásokat jelent, ahol egy pár is szűkösen fér el. Azt meg ötletem sincs honnan szedted, hogy anyóssal egybe akarok költözni. Gyagyás.
Szerintem nekem szánta a válaszát.
De igazából keverhet kettőnket, összemosta a két történetet.
Én akarom megvenni az alattunk lévő lakást és összenyitni. Így egy 100+100nm lakást kreálni.
A gyerekek közül 2 csak gondolatban, 1 pedig csak pocakban létezik, tehát bő 14-30 évig velünk fognak még lakni.
Egy szint 2 szobából és egy nappaliból áll, egyik szoba a szülői háló, másik lesz a gyerekszoba. Kamaszkorig jól elvannak egy szobában, de utána már necces.
Nem akarom hogy velünk lakjanak akkor is mikor már rég van barátnőjük és repülnének ki, de addig kényelmesen tudunk élni, mert tudunk, belefér a kasszába.
Ha kirepülnek akkor megszüntetjük az összeépítést és el tudjuk adni minimum az egyik, de akár mind a két szintet. Ezt egy emeletes családi házzal ami az alternatíva nem tudjuk annyira megtenni. Már a kettőt együtt igen, de csak az egyik emeletet eladni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!