Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Örülsz az ingatlan piac...

Örülsz az ingatlan piac fordulasanak?

Figyelt kérdés

Ha igen miért igen, Ha nem miért nem.

Szavazatokat kérlek indokolt.

2022. szept. 29. 18:30
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
83%
Ja dominó meg összeomlás. Amikor 15 millió volt egy panel akkor is az volt, hogy ettől drágább már nem lehet, majd jön az összeomlás aztán úgy összeomlott hogy most ugyanaz a lakás 35-40 millió.
2022. szept. 29. 20:13
 12/30 anonim ***** válasza:
86%
Valójában nem tudom ti mire emlékeztek, de még 2014-ben is mindenki azt hitte, hogy az ingatlanárak csak eshetnek és aki volt pár elemző aki komoly ingatlan áremelkedést vizionált (pl. Zsiday Viktor), azokat többségében kinevették és hülyének nézték. Most utólag már könnyű azt mondani mindenkinek, hogy ez az emelkedés magától értetődő volt, meg hogy valójában mindünk előre látta😁
2022. szept. 29. 20:17
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Még nem fordult, még csak beszélnek róla.

Állítólag többet lehet alkudni, csak a tulajok meg nem adják még annyiért oda.:)

2022. szept. 29. 22:40
 14/30 anonim ***** válasza:
87%
2: Ilyen dominós cikket tudsz mutatni?
2022. szept. 29. 22:46
 15/30 anonim ***** válasza:
61%
3: És igen! Lassan mindenki menekül.
2022. szept. 29. 22:47
 16/30 A kérdező kommentje:
#13 Ami kesik nem múlik.
2022. szept. 30. 08:35
 17/30 Kólauborkával ***** válasza:
31%

Figyelj, ha kihal az emberiség úgy 90%-a, akkor lemennek az árak, mert nem lesz kereslet, de amég csak szaporodunk, addig ne is álmodj csökkenésről.

Csak gondolkozz logikusan, van a Föld nevű bolygó, ahol egyre többen vagyunk egy korlátos felületen, egyre több embernek kell laknia a város közeli környezetbe, szerinted amég ennyien vagyunk, bárki csökkenteni fogja az árat?

Tudom, az ingatlan piac nem teljesen így működik, ettől függetlenül szerintem él a gondolat menetem, egyre több a kereslet egy tulajdonképpen fixnek tekinthető piacon.

2022. szept. 30. 09:04
 18/30 A kérdező kommentje:
#17 Hát ingatlanosok szerint behajtási a piac de akkor jo
2022. szept. 30. 09:07
 19/30 anonim ***** válasza:
80%

10 éve pályakezdőként nem mertem felvenni hitelt egy 12 milliós 65 m2-es panelre, most egy ilyen lakásért ugyan ott 50-70 milliót is elkérnek...

mekkora egy f.sz voltam :))) tavaly kp-ra felépíthettem volna a családi házamat, az önerőm meg a nemlétező panelom árából, és még egy rav4 hybrid is belefért volna a költségvetésbe :(

Saját vélemény, de ez kezdem tapasztalni:

A rosszul szigetelt házak/lakások stagnálank egy ideig, a jól szigeteltek pedig drágulnak tovább

2022. szept. 30. 09:13
 20/30 anonim ***** válasza:
65%
ÖrülNÉK, ha valós lenne. Max a lakhatatlan romok ára fog csökkenni sajnos.
2022. szept. 30. 10:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!