Örülsz az ingatlan piac fordulasanak?
Ha igen miért igen, Ha nem miért nem.
Szavazatokat kérlek indokolt.
Még nem fordult, még csak beszélnek róla.
Állítólag többet lehet alkudni, csak a tulajok meg nem adják még annyiért oda.:)
Figyelj, ha kihal az emberiség úgy 90%-a, akkor lemennek az árak, mert nem lesz kereslet, de amég csak szaporodunk, addig ne is álmodj csökkenésről.
Csak gondolkozz logikusan, van a Föld nevű bolygó, ahol egyre többen vagyunk egy korlátos felületen, egyre több embernek kell laknia a város közeli környezetbe, szerinted amég ennyien vagyunk, bárki csökkenteni fogja az árat?
Tudom, az ingatlan piac nem teljesen így működik, ettől függetlenül szerintem él a gondolat menetem, egyre több a kereslet egy tulajdonképpen fixnek tekinthető piacon.
10 éve pályakezdőként nem mertem felvenni hitelt egy 12 milliós 65 m2-es panelre, most egy ilyen lakásért ugyan ott 50-70 milliót is elkérnek...
mekkora egy f.sz voltam :))) tavaly kp-ra felépíthettem volna a családi házamat, az önerőm meg a nemlétező panelom árából, és még egy rav4 hybrid is belefért volna a költségvetésbe :(
Saját vélemény, de ez kezdem tapasztalni:
A rosszul szigetelt házak/lakások stagnálank egy ideig, a jól szigeteltek pedig drágulnak tovább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!