Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Létezik olyan panellakás,...

Létezik olyan panellakás, amiben a konyha nem egy lyuk?

Figyelt kérdés
Eddig csak olyanokat láttam, amikben nem hogy egy rendes asztal, de még a hűtőszekrény sem fér el. Most egy csúszózsalusban lakom, itt nincs ilyen probléma. Esetleg csinált már valaki amerikai konyhát panelben?

2022. szept. 1. 16:38
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
93%

Bocs, de erről az panelbe "amerikai konyha" majmolásról az jut az eszembe, hogy egy valódi amerikai konyhában elférne az adott komplett panellakás a két szomszédlakással együtt.

A jó múltkor itt valaki -szintén amerikai mintára- konyhaszigetet akart csináltatni a hasonló méretű panelkonyhájába.

2022. szept. 1. 16:48
 2/25 anonim ***** válasza:
33%
vedd mega szomszéd lakást, üsd kia válasz falat és azt építsd ki konyhának, és nagyobb lesz a konyhád:)
2022. szept. 1. 16:50
 3/25 anonim ***** válasza:
37%

Ha másik szomszédét is megveszed, akkor -normális méretű- szobád is lesz nem csak konyhád.

:)

2022. szept. 1. 16:53
 4/25 anonim ***** válasza:
73%
Nem kell panellakásba költözni, ha nem tetszik a konyhája. Most sem ott laksz, ezután se költözz ilyenbe. Problem solved.
2022. szept. 1. 18:51
 5/25 anonim ***** válasza:
45%
Nem értem, hogy aki képtelen értelmes választ adni, az minek böfög ide.
2022. szept. 1. 18:55
 6/25 anonim ***** válasza:
98%

"Esetleg csinált már valaki amerikai konyhát panelben?"

Lakás hirdetéseket nem szoktál nézni? Én bőven láttam már amerikai konyhásra alakított panelt. Feltüntették az alaprajzon és a leírásban is.

2022. szept. 1. 18:58
 7/25 anonim ***** válasza:
97%

Amúgy meg vannak jobb-rosszabb elrendezésű panelok, nyilván nem a 30 m2-es panel garzonhoz lesz nagy konyha, és tény, hogy a többségben nem lesz étkezőasztal sem.

Én is ezzel küzdök a saját lakásomban, egyszerűen kicsi a konyhám, pont egy "egységnyi" hely hiányzik ahhoz, hogy kényelmesen használható, standard konyhabútor beférjen. Azaz beférne, de akkor a hűtő lenne az előtérben, ott meg nem akarom kerülgetni.

2022. szept. 1. 19:00
 8/25 anonim ***** válasza:
96%

Vannak apnelok ahol van egy étkező, azt szokták egybenyitnia konyhával, és akkor már "nagy" a konyha

Itt megnézheted milyen féle elremdezésű panel lakásokat építettek anno

[link]

2022. szept. 1. 19:02
 9/25 A kérdező kommentje:

Nem szoktam pirosakat osztogatni, de itt egy pár vicces kedvű megérdemli. Nyilván akiknek a válasza nem voít hasznos, a többieknek köszönöm.

#4 Nem is fogok, éppen ezért tettem fel a kérdést.

#6 Szoktam, de annyit nem, amennyit kéne, belehúzok.

#7 33 m²-es a mostani lakásom a viszonylag nagy (kb. 7 m²-es) konyhával.

#8 Köszönöm, megnézem.

2022. szept. 1. 19:39
 10/25 anonim ***** válasza:
22%

"Nem szoktam pirosakat osztogatni, de itt egy pár vicces kedvű megérdemli"

Ismét beigazolódott, hogy a nőknek nincsen humorérzéke.

2022. szept. 1. 20:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!