Létezik olyan panellakás, amiben a konyha nem egy lyuk?
Bocs, de erről az panelbe "amerikai konyha" majmolásról az jut az eszembe, hogy egy valódi amerikai konyhában elférne az adott komplett panellakás a két szomszédlakással együtt.
A jó múltkor itt valaki -szintén amerikai mintára- konyhaszigetet akart csináltatni a hasonló méretű panelkonyhájába.
Ha másik szomszédét is megveszed, akkor -normális méretű- szobád is lesz nem csak konyhád.
:)
"Esetleg csinált már valaki amerikai konyhát panelben?"
Lakás hirdetéseket nem szoktál nézni? Én bőven láttam már amerikai konyhásra alakított panelt. Feltüntették az alaprajzon és a leírásban is.
Amúgy meg vannak jobb-rosszabb elrendezésű panelok, nyilván nem a 30 m2-es panel garzonhoz lesz nagy konyha, és tény, hogy a többségben nem lesz étkezőasztal sem.
Én is ezzel küzdök a saját lakásomban, egyszerűen kicsi a konyhám, pont egy "egységnyi" hely hiányzik ahhoz, hogy kényelmesen használható, standard konyhabútor beférjen. Azaz beférne, de akkor a hűtő lenne az előtérben, ott meg nem akarom kerülgetni.
Vannak apnelok ahol van egy étkező, azt szokták egybenyitnia konyhával, és akkor már "nagy" a konyha
Itt megnézheted milyen féle elremdezésű panel lakásokat építettek anno
Nem szoktam pirosakat osztogatni, de itt egy pár vicces kedvű megérdemli. Nyilván akiknek a válasza nem voít hasznos, a többieknek köszönöm.
#4 Nem is fogok, éppen ezért tettem fel a kérdést.
#6 Szoktam, de annyit nem, amennyit kéne, belehúzok.
#7 33 m²-es a mostani lakásom a viszonylag nagy (kb. 7 m²-es) konyhával.
#8 Köszönöm, megnézem.
"Nem szoktam pirosakat osztogatni, de itt egy pár vicces kedvű megérdemli"
Ismét beigazolódott, hogy a nőknek nincsen humorérzéke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!