Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Aki tavaly vett ingatlant, 10...

Aki tavaly vett ingatlant, 10 millió felett spórolt?

Figyelt kérdés

Utánaszámoltam, hogy a tavaly hitelre vásárolt lakásommal mennyit nyerhettem azóta.

A lakást 28-ért vettem (lealkudva 30-ról), azóta kb. 33-at ér. 13 millió hitelt vettem fel 4,75%-os kamatra, a visszafizetendő összeg 20 misi. Most ugyanezt a konstrukciót 27 misi visszafizetendővel kínálják 8.6%-os kamattal.

Akárhogy számolom 10-12 misit nyertem csupán azzal, hogy tavaly vásároltam és nem most?

2022. aug. 31. 03:12
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Nyugi, felpontoztalak, most már zöldben vagy :D
2022. szept. 1. 18:39
 22/22 anonim ***** válasza:
80%
Kérdező, miért gazdaságosabb, ha eleve 10 évre veszed fel? Ez nem evidens. Ki kell számolni, de hasra valószínű nagyon sok kamatot meg lehet úszni egy hosszabb futamidővel, korábbi végtörlesztéssel.
2022. szept. 1. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!